Mircea Sandu îl susţine Ionuţ Lupescu: ce poziţie vânează fostul preşedinte al FRF în viitoarea organigramă

Mircea Sandu îl susţine Ionuţ Lupescu: ce poziţie vânează fostul preşedinte al FRF în viitoarea organigramă

Mircea Sandu FOTO Mediafax

La conferinţa de presă a lui Lupescu, Mircea Sandu a luat el microfonul înaintea jurnaliştilor şi l-a ridicat în slăvi pe fostul său angajat.

"Mă bucur să fiu în mijlocul atâtor mari fotbalişti, generaţia mea, a anilor 84, generaţia 90 şi generaţia 2000. Cu Ionuţ am lucrat, susţin în totalitate candidatura lui. Ceea ce a expus Ionuţ astăzi, sunt lucruri pe care împreună cu echipa le va duce la îndeplinire. Aveţi răbdare şi să fiţi convinşă că va duce fotbalul unde a fost. Eu îi doresc succes", a spus Mircea Sandu la conferinţa de presă.

Ce urmăreşte ? “Naşu” speră să fie reprimit în structura federaţiei şi să se ocupe împreună cu acoliţii săi, Adalbert Kassai şi Dumitru Mihalache, de organizarea Euro 2020. "Aş fi fost onorat să fiu contactat pentru a duce mai departe ce am început, cu Prunea, cu Mihalache, cu Lupescu, cu Bela Kassai”, declara recent Mircea Sandu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: