Mihăilă, mutare spectaculoasă, de Liga Campionilor: Va juca în Serie A. Culisele afacerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaila

Transferat de Parma pentru 9,1 milioane de euro, în octombrie 2020, de la CS U Craiova, internaţionalul de 21 de ani a dezamăgit la gruparea italiană. Va avea însă o şansă importantă de a-şi relansa cariera, la cel mai înalt nivel!

Valentin Mihăilă a retrogradat cu Parma, în stagiunea precedentă, în care a adunat 16 meciuri, trei goluri şi două pase decisive în Serie A. A dezamăgit însă, per ansamblu, la fel ca şi celălalt român din lot, Dennis Man.

Din păcate pentru Parma, considerată iniţial o favorită la promovare, nici actualul sezon n-a decurs conform aşteptărilor. Pentru că, după 19 meciuri, echipa e pe locul 13 din 20, în liga secundă, fără şanse la o revenire rapidă în prima ligă. Aşa că, oficialii clubului au început deja remanierea lotului. Tocmai de aceea, Valentin Mihăilă va fi împrumutat la Atalanta până în vară, cu opţiunea de cumpărare, după această perioadă!

Vorbim despre o mutare spectaculoasă pentru internaţionalul român. Iar asta deoarece, spre deosebire de Parma, care se zbate în anonimatul ligii secunde, Atalanta e pe locul 4 în Serie A, de Liga Campionilor! Trupa pregătită de Gian Piero Gasperini (64 de ani) are 43 de puncte după 22 de meciuri. Podiumul e format din Inter (53 de puncte), Napoli (49 de puncte) şi AC Milan (49 de puncte).

Potrivit „Fanatik“, dacă Mihăilă va impresiona la Atalanta, atunci clubul îl poate lua definitiv, în schimbul sumei de 10 milioane de euro. 

Până atunci, iminenta trecere a lui Mihăilă la Atalanta a fost confirmată pentru „Fanatik“ de către Ioan Becali. Acesta, fost agent FIFA, îl reprezintă pe mijlocaşul de 21 de ani prin firma sa de impresariat. 

„E aproape rezolvat transferul lui Mihăilă la Atalanta. Împrumut plus opţiune obligatorie de cumpărare în vară. Acum plec în Italia să o închidem“, a declarat Ioan Becali.

13 meciuri, 2 goluri şi o pasă de gol a adunat Valentin Mihăilă, în Serie B, în acest sezon, în 809 minute de joc.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite