Mihai Neşu, recuperare miraculoasă în America

Mihai Neşu, recuperare miraculoasă  în America

Neşu pedalează cu ambele mâini, arătând o voinţă de fier

Suntem în 2012, însă Europa pare a fi, în continuare, în urma Statelor Unite în ceea ce priveşte tehnologia medicală.

După accidentarea teribilă pe care a suferit-o la un antrenament al celor de la Utrecht, Mihăiţă Neşu a fost internat mai multe luni la o clinică din Olanda, iar ulterior a urmat un program de recuperare sub stricta supraveghere a medicilor din „Ţara lalelelor". Rezultatul? Fostul fotbalistul putea să-şi mişte doar gâtul şi, parţial, mâna stângă. Totuşi, luptator ca atunci când se afla pe gazon, Mihăiţă n-a renunţat la visul său: „Într-o zi, voi merge din nou".

Trei luni şi o minune

Pentru a-şi îndeplini cea mai mare dorinţă, Neşu a plecat din Olanda, mergând, în luna mai, în America. Mai precis, la o clinică specializată din California. După trei luni de recuperare intensă, Mihăiţă ne-a arătat, sâmbătă, că e capabil de a produce minuni!

El a postat pe YouTube un filmuleţ de 27 de secunde în care pedalează o bicicletă cu ambele mâini! „În sfârşit, un progres real! Pedalez bicicleta cu ambele mâini, singur, fără niciun ajutor. Sunt foarte fericit", e mesajul postat de Neşu pe Twitter, spre bucuria celor care urmăresc situaţia medicală a românului de 29 de ani. Neşu îşi va continua recuperarea la clinica din California până la finalul lunii septembrie.

15 luni au trecut de când Mihai Neşu a suferit o fractură de vertebră cervicală la un antrenament al celor de la Utrecht, la 10 mai 2011.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: