Messi, golul 500 într-o tragedie fotbalistică: din cea mai bună echipă a lumii, Barcelona a ajuns o catastrofă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
messi

Cândva jucătorii catalani erau „extratereştri“. Acum, ei au devenit nişte fotbalişti oarecare, incapabili să câştige. După eliminarea din sferturile Ligii Campionilor, duminică, a venit o nouă lovitură teribilă, de această dată în campionat.

Barcelona a fost învinsă, acasă, de Valencia, scor 2-1 (Messi 63 / Rakitici 26-autogol, Santi Mina 45+1). Astfel, formaţia blau-grana a ajuns la patru partide consecutive în La Liga în care n-a învins. O asemenea serie n-a mai existat la Barcelona din 2009! Iată ultimele rezultate ale echipei în campionat:

*Villarreal - Barcelona 2-2
*Barcelona - Real Madrid 1-2
*Real Sociedad - Barcelona 1-0
*Barcelona - Valencia 1-2

Consecinţa acestei crize? Titlul care, la un moment dat, părea ca şi câştigat, e acum la un pas de a fi pierdut. Iată cum arată podiumul cu cinci runde înainte de final:

1. Barcelona 76p
2. Atletico Madrid 76p
3. Real Madrid 75p

Messi, gol după 32 de zile

Căderea Barcelonei a coincis cu dispariţia lui Messi din joc. Argentinianul a punctat, duminică, contra celor de la Valencia, însă, per ansamblu, a avut o altă evoluţie sub aşteptări. El a ajuns la 500 de goluri în carieră, dar această reuşită a venit după 32 de zile în care nu punctase în tricoul Barcelonei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite