Meme Stoica a luat foc! "N-am văzut aşa ceva de 20 de ani!" Porumboiu îl desfiinţează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica  FOTO: Cosmin Iftode
Mihai Stoica FOTO: Cosmin Iftode

Managerul Stelei a pus tunurile pe Vaslui.

Victoria Vasluiului cu Severin, venită după un fault în atac comis de NDoye, l-a înfuriat pe Mihai Stoica.

"Ce a putut să facă în această seară la Vaslui un tînăr şi distins arbitru, Cătălin Botaş, n-am mai văzut de 20 ani, de cînd se transmiteau meciurile doar la radio. Zeci de decizii care au dezavantajat Severinul, 2 puncte adăugate de Botaş Vasluiului în prelungiri după ce N'Doye împinge evident şi-şi dezechilibrează adversarul.

Anul trecut, Sibiul a dat gol valabil cînd dl Beto a luftat, iar un alt tînăr şi distins arbitru, Radu Petrescu, l-a anulat inventînd un fault şi a scris istoria campionatului, Voinţa Sibiu retrogradată, CFR campioană.

Dacă Botaş nu va fi exclus, aşa cum a fost Petrescu (chiar dacă a mai apucat să facă praf un meci şi după Sibiu), o să cerem arbitri străini şi la amicale. Felicitări lui N'Doye pentru sinceritate, cînd a fost întrebat dacă a făcut fault a răspuns că el e fotbalist, nu arbitru. Şi chiar e fotbalist. Dar oare Botaş e arbitru?", a scris Mihai Stoica pe contul personal de Facebook.

Replica lui Adrian Porumboiu nu s-a lăsat mult timp aşteptată. "Acest MM Stoica spune că nu a mai văzut aşa ceva? E normal pe undeva pentru că mintea lui a rămas împotmolită pe undeva într-o cutie de carton cu ceva ani în urmă. Dacă n-ar fi aşa, ar trebui să se uite înapoi cu două săptămîni, nu cu 20 de ani, şi o să vadă cum Steaua a cîştigat printr-un gol marcat din ofsaid în meciul cu Oţelul. Aşadar, să ne mai lase acest manager general cu ifosele pe care le are", a spus Porumboiu pentru gsp.ro.
Apoi, Porumboiu s-a referit şi l-a faza incriminată de MM. "Cred că am revăzut-o de aseară şi pînă acum de 100 de ori. Nu este fault. N'Doye nu-l împinge, nu-l incomodează, nu-i face nimic. Se dă fault doar pentru că se un jucător îl atinge cu o mînă pe alt jucător? De fapt, şi pentru MM şi pentru toată lumea, pun o întrebare: dacă faza era invers, N'Doye era în locul severineanului şi cădea astfel, s-ar fi impus penalty? Cine ar fi dat un penalty la o asemenea fază ar fi fost de rîsul curcilor", a mai adăugat Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite