Meci excelent făcut de Halep la Wuhan. Cum s-a calificat românca în optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În turul 2 al turneului din China, Simona a câştigat fără emoţii prima partidă din circuit jucată  după o pauză de 26 de zile.

Halep avea un head to head impresionant împotriva jucătoarei din Cehia, 5-1, cu 5 victorii consecutive, iar marţi dimineaţa a adăugat-o şi pe cea de a şasea. 


Ambele seturi au avut desfăşurări aproape identice, cu începuturi echilibrate şi cu Halep apăsând de fiecare dată pe acceleraţie pe final. A fost 3-2 pentru Strycova în primul, respectiv 3-2 pentru Simo în cel de al doilea, cu românca dominând finalurile şi având nevoie de 87 de minute pentru a tranşa disputa, 6-3, 6-2.

Începutul partidei a fost ezitant pentru Simona. Jucătoarea născută la Constanţa a greşit des şi a servit slab, dar odată acomodată cu suprafaţa de joc, românca a avut o evoluţie care ne dă speranţe pentru ultima parte a sezonului

În optimile de finală, Simona se va duela cu Rybakina (50 WTA), care a trecut de Ons Jabeur (54 WTA), scor 6-1, 6-7, 6-2.

Va fi prima întâlnire directă pentru Halep şi Rybakina.

Simona Halep a fost direct acceptată în manşa a doua la Wuhan. Anul trecut, ea a fost învinsă în turul al doilea de Dominika Cibulkova din Slovacia, cu scorul de 6-0, 7-5.

CITEŞTE ŞI:

Reacţia Simonei Halep după victoria de la Wuhan. Ce a declarat românca la finalul partidei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite