VIDEO Meci de coşmar pentru Dan Petrescu în Qatar! Românul are bagajele făcute, fiind ca şi dat afară de arabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Echipa lui Dan Petrescu, Al Arabi, a avut parte de un meci de campionat, cu Al Ahli, pe care tehnicianul român va dori să-l uite cât mai repede. După această partidă pierdută de Al Arabi cu 2-4 pe teren propriu, sunt şanse mari ca şeicii să-l dea afară pe Petrescu.

Dan Petrescu nu o duce deloc bine în Qatar. Formaţia pregătită de tehnicianul român a avut parte de un meci de coşmar cu Al Ahli, pe teren propriu. Deşi a condus cu 2-0, Al Arabi a pierdut în cele din urmă cu 2-4,oaspeţii marcând cele patru goluri în ultimele 25 de minute de joc.

Trupa lui Petrescu a marcat de două ori în prima repriză şi părea că va avea un meci uşor, însă n-a fost deloc aşa. Al Ahli a găsit forţa necesară pentru a egalat în decurs de doar şapte minute şi ulterior chiar a trecut în avantaj graţie unui autogol. Bomboana pe colivă a fost pusă de oaspeţi în minuutl patru de prelungiri, spre privirile siderate ale lui Dan Petrecu.

În urma acestui insucces, tehnicianul român are toate şansele să fie demis de şeici, mai ales că Al Arabi nu a mai câştigat un meci de mai bine de o lună, 4-2 pe terenul lui Al Wakrah pe 17 octombrie.

Al Arabi - Al Ahli 2-4 (Ezekiel 24', Dejagah 37' / Kaluyituka (PG) 65', Kaluyituka 72', Mousa Baraka (OG) 89', Jabari 90'+4) 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite