Man şi Mihăilă, spectacol în Serie A! Românii au fost esenţiali în prima victorie a Parmei după 18 meciuri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mihaila

Atacantul Valentin Mihăilă a deschis scorul în victoria Parmei cu AS Roma, scor 2-0, într-un meci din etapa a 27 din Serie A. Celălalt român al grupării italiene, Dennis Man a furnizat pasa de gol.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au început amândoi, în premieră, ca titulari la Parma. La una dintre primele faze ofensive ale meciului, în minutul 9, Man l-a pierdut pe drum pe adversarul său direct şi a centrat în mijlocul careului mare, de unde Mihăilă a marcat cu un şut fără preluare. 

A fost al doilea meci consecutiv în care Mihăilă reuşeşte să înscrie, după cel din etapa precedentă cu Fiorentina, scor 3-3. De asemenea, Man a bifat şi el al doilea meci la rând în care a dat o pasă de gpl. 

Gazdele şi-au dublat avantajul în repriza secundă, în urma unei lovituri de la 11 metri transformată de Hernani (55)  

Mihăilă a jucat până în minutul 82, când a fost înlocuit de Karamoh, iar Man a rămas pe teren tot meciul.

În urma acestui succes, primul în campionat din 30 noiembrie 2020, Parma a acumulat 19  puncte, dar rămâne pe penultimul loc în Italia, la trei lungimi de poziţia 17, prima care asigură rămânerea în Serie A

În ultimele 18 meciuri (17 în campionat şi unul în Cupa Italiei), Parma înregistrase 7 rezultate de egalitate şi 11 înfrângeri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite