Mama bărbatului ucis de Iorgulescu jr: „Copilul meu a murit nevinovat! Fetiţa nu ştie că tatăl ei e mort“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape o săptămână după accidentul cumplit provocat de fiul preşedinteului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), familia victimei găseşte puterea de a vorbi. Iar declaraţiile pe care le citeşte aproape că te emoţionează până la lacrimi.

Mario Iorgulescu (24 de ani) se zbate între viaţa şi moarte la Terapie Intensivă, dar măcar mai are o şansă să supravieţuiască. Ceea ce nu se poate spune despre Daniel Vicol, care a murit pe loc, după ce maşina sa, staţionară la semafor, a fost distrusă de un şofer beat şi drogat.

Mama lui Daniel a vorbit pentru cei de la România TV, spunând că a aflat despre moartea fiului ei abia la câteva ore după nenorocirea din weekend-ul trecut.

Ce a povestit mama victimei?

*Mi-a trebuit două ore să merg să-l văd. Mi-a fost frică să merg să-l văd. Nu ştiam cum arată după acel impact. Eu am aflat târziu, pe la 9 şi ceva. N-a vrut să mă trezească nimeni să-mi spună nimic. Când m-au trezit surorile, am crezut că s-a întâmplat ceva cu soţul. După am aflat că era vorbă de fiul meu, salvarea era la poartă, se pregătiseră, ştiau că o să reacţionez urât. 

*Eu asta sper, asta vreau, ca legea să-şi facă datoria, să fie pedepsit (n.r. – şoferul care a provocat accidentul).

*Copilul meu a murit nevinovat, a lăsat copii în urma. Era singurul meu copil şi să nu rămână el (n.r. – Mario Iorgulescu) nepedepsit. Copilul meu a lăsat o fetiţă de 7 ani şi un băieţel de 4 luni. Fetiţei nu i-am zis că tatăl ei a murit. Am dus-o la bunicii ceilalţi. Nici la ora actuală nu ştie că tatăl ei e mort. Întâi, să-l ducem pe el la locul lui şi apoi vedem cum facem. Am fost şi la psiholog să întrebăm şi au zis că nu e bine să o aducem aici. Sa o ducem într-un parc, sa-i explicam că tati a plecat la Doamne Doamne.

CITEŞTE ŞI:

CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

Mario Iorgulescu şi-a ucis victima pe loc: „A mai apucat să clipească o dată“. Relatarea unui martor ocular

Gino Iorgulescu, arătat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul său: „De ce acest băiat nu mergea cu metroul?!“

Gino Iorgulescu a primit două întrebări devastatoare pe Facebook: Postarea acidă a unui jurnalist de investigaţie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite