Liverpool, umilită în Anglia: Echipa lui Klopp a fost distrusă în Premier League. De când nu mai pierduse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurgen Klopp are motive de îngrijorare înaintea returului cu Atletico Madrid de la 11 martie, fiindcă jocul echipei nu mai merge
Jurgen Klopp are motive de îngrijorare înaintea returului cu Atletico Madrid de la 11 martie, fiindcă jocul echipei nu mai merge

Viitoarea campioană din Premier League şi-a văzut visul spulberat: nu mai poate câştiga titlul fără înfrângere. Astfel, deocamdată, performanţa celor de la Arsenal, în sezonul 2003-2004, rămâne unică.

Liverpool a început să aibă probleme! Jocul încântător de până acum câteva săptămâni nu mai merge, iar primul semn clar a venit, la Madrid, la 18 februarie, când Atletico a câştigat pe „Wanda Metropolitano“, scor 1-0, în turul optimilor Ligii Campionilor.

Acel eşec nu doar că n-a trezit echipa lui Klopp, dar, practic, a anunţat înfrângerea care avea să vină şi în campionat. După un 3-2 cu multe probleme, luni, cu West Ham pe „Anfield“, în această etapă, cea cu numărul 28, s-a dus invincibilitatea „cormoranilor“. În deplasarea de la Watford, o echipă aflată la retrogradare, locul 17 din 20, Liverpool a fost distrusă, scor 3-0 (Sarr 54, 60, Deeney 72).

A fost primul eşec pentru Liverpool în campionat de la 3 ianuarie 2019! Atunci, Salah şi compania au pierdut la Manchester, în faţa celor de la City, scor 2-1. A fost eşecul care le-a adus, ulterior, şi pierderea titlului în stagiunea trecută. După înfrângerea cu City însă, Liverpool a legat 44 de partide în Premier League în care n-a simţit gustul înfrângerii: 39 de victorii, 5 remize!

Chiar dacă a pierdut acum la Watford, Liverpool e ca şi campioană, având 79 de puncte după 26 de victorii, 1 remiză şi 1 înfrângere. City, chiar dacă va învinge în următorul meci, va acumula abia 60 de puncte. Iar asta în condiţiile în care mai sunt doar zece etape de jucat.

406 zile trecuseră până sâmbătă seară de la ultima înfrângere a celor de la Liverpool în Premier League, 1-2 cu City, în deplasare, la 3 ianuarie 2019.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite