Liber la bilete pentru meciul cu Argentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul „Arena Naţională“ are o capacitate de 55.000 de locuri
Stadionul „Arena Naţională“ are o capacitate de 55.000 de locuri

Publicul larg va putea cumpăra începând de mâine tichete la amicalul din 10 august, în timp ce membrii fan-clubului naţionalei le pot achiziţiona chiar de azi. Suporterii vor putea cumpăra bilete exclusiv online, de pe site-urile www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Amicalul România - Argentina, de la 10 august, suscită deja un interes sporit. Cei 600 de membri ai fan-clubului tricolorilor, prezidat de Vlădoiu, vor avea prioritate la cumpărarea biletelor, pe care le vor putea achiziţiona chiar de azi, regula fiind primul venit, primul servit, având şi reducere de 20%.  Publicul larg va putea începe să-şi cumpere tichetul de acces la eveniment începând de mâine, 11 iulie, exclusiv online (plata prin card sau transfer bancar), pe site-urile specializate www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro. Fiecare solicitant va putea cumpăra câte două bilete.  În primă fază, se vor pune în vânzare 10.000 de tichete.

Tichete gratuite pentru cluburi

FRF va oferi bilete şi câte o invitaţie cu titlu gratuit tuturor membrilor afiliaţi. Fiecare grupare din Liga I va beneficia de câte zece tichete, cluburile de Liga a II-a şi AJF-urile vor avea câte cinci bilete, echipele de Liga a III-a vor avea câte trei tichete, iar grupările de fotbal feminin, futsal sau juniori, câte două tichete.

De asemenea, Mircea Sandu va deschide o casă de bilete pentru senatori şi deputaţi la Palatul Parlamentului: „Ca să nu mai fim sunaţi zi de zi, vom deschide o casă pentru parlamentari, ca fiecare să-şi poată cumpăra bilete". O altă casă specială, pentru pensionari, va fi deschisă la Primărie.

Echipamente de ultimă generaţie la stadion

Constructorii stadionului „Arena Naţională", consorţiul Max Bogl - Astaldi, au subcontractat firma specializată UTI ca furnizor de servicii de software şi hardware pentru partea de ticketing. Aceasta va asigura până şi tipărirea biletelor pentru amicalul România - Argentina, urmând a rămâne partener al echipei de administraţie a stadionului şi pe viitor, la celelalte meciuri care se vor disputa pe cea mai mare arenă din ţară. 

Tichete cu serie unică



Procesul de tipărire al tichetelor este unul cu totul specific. Fiecare bilet de intrare este personalizat cu o serie unică, dar sunt scrise clar şi strada pe unde se face intrarea în stadion, respectiv sectorul, rândul şi locul pe care urmează să-l ocupe posesorul. „Acest sistem este utilizat de aproximativ 40% din marile stadioane ale lumii", a specificat reprezentantul Max Bogl, Ştefan Monuş.

Preţurile biletelor

Loje: 20.000 de lei (12 locuri)
VIP I: 700 de lei (zonă ultracentrală)
VIP II: 600 de lei (zona centrală)
VIP III: 500 de lei (stânga şi dreapta zonei centrale)
Categoria I: 150 de lei (Tribuna a II-a Est, inel 1)
Categoria a II-a i: 120 de lei (Tribuna a II-a Est şi Vest, inel intermediar)
Categoria a II-a: 100 de lei (Tribuna Est şi Vest, inel 2)
Categoria a III-a: 70 de lei (Peluza Nord şi Sud, inel 1)
Categoria a IV-a i: 60 de lei (Peluza Nord şi Sud, inel intermediar)
Categoria a V-a: 50 de lei (Peluza Nord şi Sud, inel 2)

Tichete cu serie unică
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite