Lecţie de eleganţă, predată în franceză: Ce a spus antrenorul celor de la Rennes după înfrângerea cu CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julien Stephan
Julien Stephan

Rennes ocupă doar locul 14 din 20 în prima ligă franceză, are o singură victorie în ultimele 12 meciuri, însă, în acest sezon, în luna august, a învins PSG în campionat, scor 2-1.

Rennes şi-a revenit după o serie de patru înfrângeri la rând, exact înaintea deplasării la Cluj, câştigând în campionat, cu 3-2 în faţa celor de la Toulouse.

În Gruia însă, francezii au părăsit, din nou, terenul învinşi, chiar dacă, în multe momente, au prestat un joc mai bun decât adversarii lor şi, pe final, au avut şi un gol anulat pentru un presupus henţ care nu prea s-a văzut nici la reluare!

În ciuda acestei înfrângeri, care a scos Rennes din cursa calificării, antrenorul Julien Stephan (39 de ani) a avut un discurs elegant la final, felicitând CFR-ul pentru victoria obţinută.

Ce a spus Julien Stephan?

*Am avut ocazii mai bune, dar fotbalul e despre eficienţă. Din păcate, la fel ca în startul sezonului, n-am putut concretiza. E o decepţie pentru noi să fim deja eliminaţi. Incapacitatea noastră de a marca e o mare problemă.  

*Meciul de acasă a avut anumite circumstanţe, dar astăzi am avut ocazii mai mari. Decepţia e cu atât mai mare. Sper să învăţăm anumite lucruri din asta şi să ne ajute în campionat. 

Arlauskis (n.r. - portarul CFR-ului) a fost foarte eficient. Îi felicit pe cei de la CFR Cluj pentru parcursul lor. E o echipă foarte curajoasă. Bravo lor!

Grupa E

Lazio – Celtic 1-2

CFR – Rennes 1-0

Clasament

1. Celtic 4 3 1 0 7-3 10

2. CFR Cluj 4 3 0 1 4-3 9

3. Lazio 4 1 0 3 5-7 3

4. Rennes 4 0 1 3 2-5 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite