Le-a tăiat macaroana! Bonetti i-a pus pe Victor şi Giovanni cu BOTUL PE LABE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenirea italianului la Dinamo a fost puternic contestată de clanul Becali, care nu mai poate „vopsi" jucători ca pe vremuri. Luni seară, la Chiajna, primul fotbalist susţinut de cei doi impresari a fost EXCLUS din lot de noul tehnician al roş-albilor.

Chiar dacă a stat excelent în atac, Dănciulescu şi Niculae având împreună 18 goluri în actuala ediţie a Ligii I, Dinamo a făcut un transfer bizar în iarnă. L-a luat pe Michel Platini de la ŢSKA Sofia.

Asta în condiţiile în care vârful brazilian nu era mai bun decât „Corbul" şi „Săgeată". În schimb, Platini are o „calitate" importantă: e impresariat de fraţii Becali!

Decizie fără precedent luată de Bonetti

Atacantul sud-american n-a adus nimic bun în jocul „câinilor", dovadă fiind faptul că n-a dat niciun gol în cele şase jocuri pe care le-a bifat în 2012.

Cu toate acestea, el a fost inclus în lot meci de meci! Asta până luni seară, când Dario Bonetti a luat o decizie fără precedent în cazul brazilianului: l-a exclus din lot.

A mizat pe Alexe şi i-a ieşit

Decizia lui Bonetti a fost una curajoasă, în condiţiile în care golgheterul Marius Niculae a ratat întâlnirea cu Concordia Chiajna, fiind accidentat.

Fără cel mai bun atacant al său, tehnicianul italian a improvizat: l-a urcat pe Marius Alexe în avanposturi, lângă Ionel Dănciulescu. A fost o mutare inspirată, Alexe punctând de două ori în victoria cu 3-1 a bucureştenilor.

Victor şi Giovanni l-au făcut praf

Fraţii Becali l-au atacat din plin pe Dario Bonetti, ori de câte ori au avut ocazia. În 2009, înainte ca italianul să fie dat afară, Giovanni l-a călcat în picioare.

„Bonetti va fi umilit în şedinţa Consiliului de Administraţie şi va regreta că nu şi-a dat demisia! El e dezastrul echipei Dinamo. Nu e antrenor de Liga I!", a spus Ioan Becali acum doi ani.

Fratele său, Victor, a criticat acum revenirea italianului în „Ştefan cel Mare".

„Bonetti nu m-a convins pe mine ca antrenor, nici n-avea cu ce. Eu n-am fost de acord cu această numire. L-aş fi preferat pe Ion Marin", a declarat Victor Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite