Lăcătuş, despre deznodământul Ligii I: „Hagi trebuie să profite de ultima etapă, în viitor îi va fi mai greu să iasă campion“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Directorul tehnic al echipei CSA Steaua, Marius Lăcătuş, a afirmat, că Viitorul Constanţa ar trebui să profite de posibilitatea de a câştiga titlul de campioană în acest sezon, în opinia sa în următorii ani fiindu-i mai greu să obţină o astfel de performanţă.

“Eu îmi doresc din totul sufletul să reuşească, să iasă campion, eu cred că Hagi merită acest lucru la toate investiţiile pe care le-a făcut, tot ce face la academie, la cât suflet pune. Cred că merită ca într-o zi să iasă campion. Dacă iese anul acesta, foarte bine, bravo lui, merită felicitări. Dacă nu, pe viitor îi va fi mai greu. Dacă poate să profite anul acesta, în această ultimă etapă de campionat, e foarte bine pentru el”, a declarat Lăcătuş, citat de News.ro. 

Întrebat dacă Hagi ar fi un exemplu bun de urmat pentru celelalte echipe, Lăcătuş a spus că va fi greu având în vedere lipsa fondurilor: “Nu ştiu dacă toate lumea are posibilităţile lui, să facă academii. Va fi destul de greu să fie un exemplu de urmat. Atâta timp cât nu vom face în aşa fel încât să atragem alături de noi oameni care să ajute sportul românesc din punct de vedere financiar, cred că va fi din ce în ce mai greu să avem pretenţii în ceea ce priveşte competiţiile europene”. Foştii componenţi ai echipei Steaua, Marius Lăcătuş şi Adrian Bumbescu, au premiat marţi copii din cadrul echipelor câştigătoare ale turneului de fotbal Mini Euro, organizat de Primăria Sectorului 5 şi FRF. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite