La meci ca impostorii: Doi primari PSD au intrat fraudulos pe „Arena Naţională“. Cum au procedat

La meci ca impostorii: Doi primari PSD au intrat fraudulos pe „Arena Naţională“. Cum au procedat

Având terenul suspendat pentru partida cu Norvegia, România avea dreptul de a permite doar accesul celor mici, de până la 14 ani. Fiecare adult, adică un părinte sau un profesor, trebuia să însoţească un grup format din zece copii.

„Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate“, e, din păcate, un mod de gândire pentru mulţi oameni care trăiesc în România. De multe ori, să faci ceea ce n-ai voie, te califică drept „şmecher“. 
 
Probabil, aşa s-au gândit şi doi primari PSD care, marţi seară, au asistat la meciul România – Norvegia de pe „Arena Naţională“, deşi, în mod normal, n-aveau voie să facă acest lucru.
 
 
„Primarii PSD din oraşele vrâncene Focşani şi Panciu au găsit soluţia de a fenta embargoul impus de UEFA pentru meciul de fotbal România – Norvegia de marţi seară, când, din cauza scandărilor anti-maghiare ale suporterilor la jocul precedent, doar copiii şi însoţitorii acestora au putut intra pe Arena Naţională din Bucureşti. Astfel, Cristi Misăilă (primarul din Focşani) şi Iulian Nica (primarul din Panciu) au intrat pe stadion în calitate de însoţitori ai copiilor veniţi la meci din respectivele oraşe, beneficiind de regula UEFA care spune că fiecare grup de 10 copii trebuie să existe un adult însoţitor (de regulă profesor sau părinte). Ca să poată intra pe stadion în calitate de însoţitori ai copiilor, cei doi edili au luat locul unui profesor sau al unui părinte care ar fi avut dreptul să meargă la meci alături de micii suporteri“.

UPDATE - Iulian Nica a oferit o explicţie pentru gsp.ro privind prezenţa sa pe stadion: „Nu am fost la meci în calitate de primar, ci în calitate de părinte. Fiul meu este de doi ani de zile în cadrul unui club de drept privat, unde face antrenamente săptămânale în mod organizat. Am fost pe Arena Naţională ca însoţitor pentru el şi alţi copii“.
 
 
CITEŞTE ŞI:


 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: