Articol publicitar

La ce agenţii de pariuri online licenţiate poţi paria 100% legal în România?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu intrarea în vigoare a legii 124/2015, care asigură cadrul legal al desfăşurării jocurilor de noroc şi al pariurilor sportive în special, pariorii români au trebuit să aleagă foarte atent agenţiile de pariuri la care vor juca de acum încolo.

În primul rând din cauza faptului că o serie de agenţii de pariuri online, unele dintre ele aflate printre preferatele pariorilor români, au fost interzise pe teritoriul României.

Pentru că activităţile de pariere la casele de pariuri nelicenţiate reprezintă contravenţie şi este pedepsită aspru prin lege, pariorii români s-au vazut nevoiţi să caute alternativele legale: doar agenţiile de pariuri online licenţiate. La momentul actual, în România funcţionează un număr de 8 case de pariuri online cu licenţă, astfel încât pariorii au multe posibilităţi de a alege, dar, pe de altă parte, având atât de multe opţiuni, alegerea lor devine mult mai grea.

Fiecare casă de pariuri are plusurile şi minusurile ei, care contează mult în alegerea unui parior, astfel încât se impunea apariţia unui ghid complet al caselor de pariuri online licenţiate în România! Lansat în urmă cu 2 luni, siteul UndePariem.com este una dintre cele mai importante surse de informare a împătimiţilor de pariuri români .  Atunci când vine vorba să îşi aleagă agenţia de pariuri preferată şi să fie la curent zilnic cu promoţiile şi bonusurile oferite de respectivii operatori, pariorii români acceseaza Undepariem.com

“Apariţia unui astfel de ghid al agenţiilor de pariuri online licenţiate în România a reprezentat o necesitate. Primeam zilnic zeci de mesaje şi de semnale de la pariori, mulţi dintre ei uşor dezorientaţi de noile prevederi legislative şi de schimbările bruşte survenite pe piaţa de pariuri. Toţi voiau să găsească, adunate într-un singur loc, toate informaţiile atât de necesare pentru ei. Nu a fost o munca uşoara adunarea tuturor informaţiilor la un loc, nu este uşor nici sa fii zi de zi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea aceasta atât de dinamica a pariurilor sportive. Noi credem insă că a meritat şi merită cu prisosinţa efortul iar satisfacţia pe care o avem zilnic atunci când primim mulţumiri din partea pariorilor, ei bine, asta ne dă impulsul necesar pentru a merge mai departe şi dorinţa de a fi mereu la înalţime” ne-a declarat Tudor Popa, unul dintre administratorii siteului UndePariem.com, de asemenea membru fondator al Comunităţii Superpont Premium, cea mai bună comunitate de tipsteri şi pariori din România.

Pentru a fi în fiecare moment la curent cu tot ce mişcă în domeniul pariurilor sportive din România, accesati zilnic UndePariem.com,  sursa de încredere a pariorilor profesionişti. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite