Jucătorii lui Chelsea sar în capul lui Mourinho, după umilinţa cu Atletico: „Echipa asta nu e făcută să joace fotbal!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea, scor 1-3, cu Atletico Madrid, care a semnat eliminarea lui Chelsea din Liga Campionilor, jucătorii londonezi l-au taxat pe Jose Mourinho pentru modul cum a gândit tactic această partidă.

Chiar dacă este unul dintre cei mai de succes antrenor ai momentului, cu rezultate fabuloase la echipe precum Porto, Chelsea, Inter Milano sau Real Madrid, Jose Mourinho se numără printre cei mai contestaţi tehnicieni. Pe de-o parte, pentru comportamentul său arogant şi, pe de altă parte, pentru stilul ultradefensiv cu care abordează orice partidă.

După turul semifinalei din Liga Campionilor, încheiat cu scor alb la Madrid, cu Atletico, lumea fotbalului i-a sărit în cap lui Mourinho, deoarece a vrut doar să ucidă jocul, ceea ce a şi reuşit. Sub pretextul că în retur albaştrii vor avea avantajul terenului propriu, tactica tehnicianului portughez părea ca va da roade. Însă, Atletico a dejucat planurile lui Mourinho şi a câştigat cu 3-1 la Londra, producând o mare surpriză.

Acest eşec în faţa lui Atletico a stârnit mânia fanilor londonezi. Mai mult decât atât, înfrângerea neaşteptată i-a supărat la culme şi pe jucătorii lui Mourinho, care şi-au taxat antrenorul pentru prudenţa sa dusă la extrem. "Chelsea nu e făcută să joace fotbal, e făcută să joace pe contraatac. Atletico merită victoria, a fost un meci intens, iar ei l-au dominat", a spus Hazard pentru BeinSport.

Atletico Madrid şi Real Madrid, două echipe concitadine, vor juca finala Ligii Campionilor, programată pe 24 mai, la Lisabona, pe stadionul "Da Luz".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite