Joia mare pentru fotbalul românesc: Viitorul, Craiova şi FCSB joacă, diseară, în Europa. Unde vedem meciurile lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei grupări din Liga I vor ataca turul III preliminar al Ligii Europa. Ce-i drept, echipa lui Hagi are nevoie de un miracol la Ovidiu.

Învinsă cu 6-3, în tur, în Belgia, Viitorul are cea mai dificilă misiune de a prinde turul III preliminar al Ligii Europa. Echipa lui Hagi, aflată în negocieri avansate cu Standard Liege pentru vânzarea lui Denis Drăguş, va întâlni Gent, la Ovidiu, de la ora 18.00 (TVR 1). Învingătoarea „dublei“ Gent – Viitorul va întâlni AEK Larnaca (Cipru) sau Levski Sofia (Bulgaria) în următoarea fază. Ciprioţii s-au impus în tur cu 3-0. 

La Craiova, pe „Ion Oblemenco“, returul cu Honved (Ungaria) va începe de la 0-0, scorul din tur. Partida e programată de la ora 19.15 (Digi Sport). Cine se va califica, va întâlni AEK Atena (Grecia). 

În fine, FCSB, învingătoare în Armenia cu 3-0, va juca returul cu Alaşkert, la Giurgiu (ora 21.30, Pro TV). În caz de calificare, vicecampioana va juca fie cu Mlada Boleslav (Cehia), fie cu Ordabasy (Kazahstan). În tur, a fost 1-1 în Cehia.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite