Iordănescu şi-a găsit echipă: va antrena în Bulgaria la cel mai de succes club din ţara vecină. Primele reacţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edward (stânga), alături de tatăl său, Anghel Iordănescu
Edward (stânga), alături de tatăl său, Anghel Iordănescu

Chiar dacă fotbalul românesc a avut rezultate tot mai slabe, tehnicienii autohtoni sunt, în continuare, căutaţi în străinătate.

Edward Iordănescu a bătut palma cu ŢSKA Sofia, echipa aflată pe locul 5 din 14, după primele patru etape din noul campionat.

Liber de contract după despărţirea de Pandurii, antrenorul de 38 de ani va pregăti formaţia care are 31 de titluri şi 20 de cupe în palmares.

„La prima vedere, pare inegal duelul nostru cu ŢSKA Sofia, dar Edi Iordănescu şi-a demonstrat valoarea la Pandurii, anul trecut. Am avut ecouri extrem de pozitive la adresa dumnealui. Ţinând cont că noi jucăm în cupele europene şi avem foarte multe meciuri de jucat, probabil, va mai echilibra balanţa, la un moment dat, dar dacă totul decurge cum trebuie, n-ar trebui să avem probleme pentru câştigarea acestui campionat“, a spus la Dolce Sport Claudiu Keşeru, legitimat la Ludogoreţ, gruparea care a cucerit titlul în ultimele cinci sezoane.

Într-o declaraţie oferită pentru 7dnifutbol.bg şi preluată de Digi Sport, Iordănescu a comentat şi el numirea sa la ŢSKA Sofia: „E important să existe un contract strâns cu suporterii. Am lucrat la Steaua, în România, un club cu o mulţime de fani şi ştiu cât de importanţi sunt ei în viaţa unei echipe. Vreau să am o colaborare bună cu aceştia şi, împreună, să ne atingem obiectivele. Echipa fără suporteri nu înseamnă nimic, e ca un trup fără inimă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite