Ion Cupen a murit. Unul dintre cei mai mari ziarişti sportivi din România a încetat din viaţă vineri dimineaţă

Ion Cupen a murit. Unul dintre cei mai mari ziarişti sportivi din România a încetat din viaţă vineri dimineaţă

Ion Cupen FOTO Adevărul

Lumea presei este în doliu după ce Ion Cupen a murit. În vârstă de 73 de ani, fostul mare ziarist sportiv a  decedat vineri dimineaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cupen, sau "Nea Johny" pentru apropiaţi, avea mai multe complicaţii medicale, inclusiv cardiace, pe fondul unui vechi diabet. El a fost unul dintre cei mai mari ziarişti sportivi pe care i-a avut România şi a impresionat publicul prin stilul său aparte, plin de metafore şi sensuri. Ion Cupen a lucrat de tânăr la ziarul „Sportul" şi a influenţat cariera a mii de ziarişti sportivi, care au trecut prin mâinile sale. A mai lucrat la Gazeta Sporturilor, Prosport şi Adevărul, unde publica editoriale cu un farmec aparte. În ultima perioadă nu se simţea foarte bine. Suferea de diabet şi de complicaţii cardiace, motiv pentru care fost internat în spital. A ieşit chiar ieri, deoarece nu mai suporta să stea acolo, iar azi dimineaţă s-a stins din viaţă, în apartamentul său din Titan.

Dumnezeu să-l odihnească!

Citeşte aici o serie de editoriale, marca Ion Cupen, publicate pe blogul său de la Adevărul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: