Pe urmele lui Victor Piţurcă: Ioan Becali are un băiat pe care nu vrea să-l recunoască. A pierdut procesul de paternitate şi are de plătit o sumă uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul şi agentul FIFA mai au ceva în comun dincolo de relaţia de prietenie care îi leagă: amândoi au copii din flori. Rămasă însărcinată după o relaţie cu Giovanni, o avocată a fost nevoită să-şi vândă apartamentul şi să plece din ţară pentru a fi ferită de furia impresarului. Acum, ea şi-a povestit calvarul.

Dacă Victor Piţurcă a pierdut procesul de paternitate pe care i l-a intentat Vica Blohina, fosta dansatoare din barul „Melody“, bunul său prieten, Ioan Becali se confruntă cu o problemă similară.

Potrivit „Click“, acum 11 ani, Giovanni (61 de ani) a avut o relaţie cu avocata Aida Giurumescu (41 de ani), iar aceasta a rămas însărcinată, a născut un băiat, Bernhardt, pe care Giovanni nu vrea să-l recunoască. Din momentul în care a aflat că e însărcinată, viaţa lui Aida s-a schimbat radical, după cum a povestit chiar avocata.

„Mi-a cerut să fac avort“

„Când eram însărcinată în luna a şaptea, Giovanni mi-a propus să fac avort. Când mi-a spus chestia asta groaznică, i-am explicat că e vorba de pruncucidere. Atunci am hotărât să plec din ţară, iar prima destinaţie civilizată la care m-am gândit, unde nu puteam fi atacată, a fost Austria. Acolo îl aveam şi pe actualul soţ al surorii mele“, şi-a început Aida povestea pentru „Click“.

Abandonată de Giovanni, avocata a trebuit să renunţe şi la locuinţa sa din România. „Am vândut un apartament de patru camere pe care-l aveam pe Calea Victoriei. Pe Bernhard l-am născut la Viena. Giovanni nu vrea să-l vadă pentru că s-ar lega de el. Copilul e copia lui fidelă, nu ar putea să-l privească. Cel mic mă mai întreabă de ce pe el nu îl cheamă Becali, ci Giurumescu“, a continuat fosta amantă a agentului FIFA.

Are de recuperat 85.000 de euro

La câţiva ani după ce l-a născut pe Bernhard, Aida Giurumescu i-a deschis lui Giovanni Becali proces de paternitate în Austria. Instanţa austriacă i-a dat câştig de cauză, iar în 2006 a început un lung şir de procese în România. Conform procedurii standard, ea a cerut instanţei din ţara natală recunoaşterea hotărârilor definitive şi irevocabile date de judecătorii din Austria. În iulie, aceasta a solicitat executarea silită a lui Becali pentru a-şi recupera suma de 85.000 de euro, pensia alimentară retroactivă pentru micul Bernhard, stabilită de magistraţii austrieci.

A fost în pragul divorţului

De aventurile extraconjugale ale lui Giovanni a aflat şi soţia sa, Stella, care e din Columbia. Acum câţiva ani, aceasta chiar şi-a luat lucrurile şi a plecat din România, ameninţând cu divorţul! Disperat, Giovanni s-a dus după ea şi a convins-o cu greu să se întoarcă la Bucureşti. Cei doi au trei fete, Pamela (25 de ani), Andreea (23 de ani) şi Laura (12 ani).

Becali a povestit, în 2011, că femeile din viaţa sa trăiesc în lux. „Soţia primeşte, lunar, 20.000 de euro. Ăştia sunt banii ei, ca să ţină casa. Nu mă interesează ce face cu ei, cum îi cheltuie, dar garantez că e cea mai cumpătată femeie din lume. Am citit o groază de prostii prin ziare despre mine şi Stella, dar adevărul e acela că fără ea viaţa mea nu are sens. Fetele primesc, lunar, câte 3.000 de euro, iar banii Laurei sunt administraţi de mama ei“, a dezvăluit Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite