Indian Wells: Simona Halep a scăpat de principala sa urmăritoare, Petra Kvitova. Ce a spus românca despre starea sa fizică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AFP
Simona Halep FOTO AFP

Simona Halep se pregăteşte la Bucureşti pentru turneul de la Indian Wells (11-22 martie), una dintre cele patru compeitţii din categoria Premier Mandatory , situată imediat după Grand Slamuri şi Turneul Campioanelor.

La Indian Wells se adună toată "crema" tenisului, şi chiar şi Serena Williams va participa, după 15 ani la rând în care a boicotat acest turneu. 

Există totuşi tenismene care au spus "pas" competiţiei, iar una dintre ele este Petra Kvitova, locul 4 WTA, la doar 176 de puncte în spatele Simonei Halep. Informaţia a fost anunţată din presa din Cehia, iar motivul invocat este oboseala.

În shcimb, Simona a declarat că e pregătită sută la sută pentru concursul din oraşul californian: "Mă simt bine, am făcut pauză, recuperare şi nu mai am dureri. Mă simt bine şi ma antrenez sută la sută. Am fost un pic tristă că nu am putut ăa joc la Doha, îmi place foarte mult acel turneu. Anul trecut a însemnat mult pentru mine, pentru că a fost cel mai mare titlu pe care l-am câştigat.

Dar nu pot să spun că sunt tristă, pentru că am un titlu foarte important anul ăsta, care mi-a dat încredere pentru următoarele turnee", a afirmat Halep pentru DolceSport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite