Imagini noi de la petrecerea Simonei Halep: în curtea vilei, la piscină, două rochii elegante şi o masă superb aranjată

Imagini noi de la petrecerea Simonei Halep: în curtea vilei, la piscină, două rochii elegante şi o masă superb aranjată

Simona Halep şi Dimciu Halep, vărul ei. În spate se vede masa, care îşi aştepta invitaţii. foto: Instagram

Simona Halep şi logodnicul ei Toni Iuruc au organizat vineri o petrecerea chiar la vila din Snagov a sportivei. Rude, prieteni, familie şi mai puţin persoane publice au petrecut la fericitul eveniment despre care presa sportivă a scris că ar fi avut loc pentru a celebra cununia dintre cei doi.

Ştiri pe aceeaşi temă

După doi ani de iubire şi, la o lună de când au anunţat logodna, Simona Halep (29 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) au organizat o super petrecere chiar la ei acasă. Locul este, de fapt, o adevărată "fortăreaţă", situată foarte aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani. Invitaţii s-au bucurat de intimitate, iar decorul a fost perfect pentru o petrecere de vară. Piscina a fost punctul de atracţie, dar şi masa superb aranjată, în linie dreaptă, pe care au fost puse sfeşnice de cristal, flori albe şi o faţă de masă verde, ca iarba de la Wimbledon.
 

Simona Halep, petrecere la piscină

Simona Halep a afişat la petrecerea ei cel mai de preţ accesoriu: zâmbetul ei, însă şi ţinutele au pus-o în valoare. În prima parte a zilei a purtat o rochie roşie, vaporoasă, cu mâneci asimetrice, şi sandale nude, cu toc înalt, iar după lăsarea întunericului, aşa cum se vede în imagine, Simo s-a schimbat într-o rochie cu imprimeu auriu, de data aceasta, cu mâneci lungi. Mirele Toni Iuruc a avut un sacou negru şi cămaşă albă.

Citeşte continuarea şi vezi mai multe imagini pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările