Imagine şocantă: Constantin Budescu, fotbalistul pe care arabii au dat 600.000 de dolari, are burtă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Budescu

Nivelul scăzut al campionatului românesc iese, încă o dată, la iveală, când vedem fotografia distribuită de saudiţi, cu jucătorul care, teoretic, era prinre cei mai buni din Liga I.

Dincolo de faptul că are un nivel tehnic destul de scăzut, campionatul intern are carenţe mari şi în ceea ce priveşte pregătirea fizică a jucătorilor. 

În ultimii ani, aici au strălucit fotbalişti precum Eric sau Denis Alibec, cu multe kilograme în plus, care, într-o întrecere respectabilă, nici n-ar fi prins lotul unei echipe până n-ar fi ajuns la greutatea optimă. Iar ultimul exemplu negativ, în acest sens, e cum arată Constantin Budescu, luat de curând de Damac, penultima clasată din Arabia Saudită. Oficialii acestei grupări i-au dat 600.000 de dolari fotbalistului pentru un contract până la finalul acestui sezon. Astra n-a primit niciun ban, întrucât contractul pe care îl avea Budescu a inclus o clauză care i-a permis să plece liber de contract.

Atacantul de 32 de ani a şi debutat, joi, pentru Damac, într-o partidă din campionat, în deplasare, cu Al-Faisaly, pierdută cu 0-2. Budescu a fost integralist la oaspeţi. O fotografie distribuită de contul de Twitter al celor de la Damac arată însă o imagine şocantă cu Budescu, înainte ca acesta să bată o fază fixă. Concret, se poate vedea cum un fotbalist profesionist are...burtă!

Budescu

Aproape sigur, Budescu va reveni în vară în Liga I, cel mai probabil, la FCSB. Asta deoarece, Damac are şanse infime de a rămâne în prima ligă saudită. În acest moment, echipa ocupă locul 15 din 16, cu 16 puncte. E la şapte puncte de poziţia a 13-a, prima care asigură rămânerea în Liga I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite