Ilie Năstase a plâns în public din cauza unui subiect dureros: „A murit! Acesta este sfârşitul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase
Ilie Năstase

Ilie Năstase, cel mai mare tenismen din istoria României, nu şi-a putut opri ieri lacrimile, în cadrul unui eveniment public.

Ilie Năstase a fost prezent la conferinţa de presă prilejuită de deschiderea oficială a turneului  BRD Ţiriac Năstase Trophy, care a început în acest weekend la Bucureşti. Întrucât aproape sigur aceasta este ultima ediţie a turneului ATP în România, Năstase a izbucnit în plâns.

 "A murit tenisul în România! Acesta este sfârşitul. Văd foarte mulţi oameni trişti aici, poate o să facem un alt tip de turneu la Baza Voinţa. Hai să înlocuim turneul ăsta cu 2-3 turnee mai mici, pentru tinerii din Bucureşti. Încet, încet vom clădi alt turneu. Eu am copilărit în acest complex sportiv, mă jucam pe lângă copacii de aici, mi-e foarte greu", a spus Ilie Năstase printre lacrimi. 

Proprietarul turneului este Ion Ţiriac, magnatul român anunţând că va muta turneul de la Bucureşti, din cauza lipsei unei arene decente care să poată găzdui competiţia. Anul acesta, meciurile se vor disputa pe arenele secundare de la Arenele BNR, deoarece terenul principal nu are autorizaţie ISU. Cel mai probabil, de la anul turneul va fi organizat în Spania, la Marbella.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite