Ianis Hagi şi Răzvan Marin, sclipitori: Ce a spus antrenorul lui Genk despre fiul „Regelui“ şi ce a reuşit fotbalistul lui Ajax

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foşti colegi la Viitorul, cei doi puşti au avut un weekend de vis, în Belgia, respectiv Olanda, începând noua stagiune cu dreptul.

Debut de vis pentru Ianis Hagi la campioana Belgiei, Genk. Sub privirile tatălui său – Gheorghe Hagi a rămas în Belgia după ce Viitorul a fost spulberată în Liga Europa de Gent cu 6-3 – mijlocaşul de 20 de ani a marcat golul victoriei echipei sale în prima etapă de campionat, 2-1 cu Kortijk. 

Introdus pe teren în minutul 74, Ianis Hagi a punctat două minute mai târziu. „Ianis Hagi posedă calităţi tehnice remarcabile, exact ca şi tatăl său“, a spus antrenorul celor de la Genk, Felice Mazzu. 

În Olanda, Răzvan Marin şi-a început şi el aventura la Ajax cu un succes, câştigând Supercupa, după 2-0 cu PSV Eindhoven. Internaţionalul român a fost integralist şi a fost urmărit din tribune de selecţionerul Cosmin Contra. 

VEZI CE A POSTAT RĂZVAN MARIN PE INSTAGRAM


 

Vezi această postare pe Instagram First match ✅ First trophy ✅ Good way to start the season 👊🏼! O postare distribuită de Marin Razvan (@marin__razvan) pe Iul 28, 2019 la 3:20 PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite