Horia Tecău schimbă partenerul de tenis: Max Mirnîi este înlocuit cu Marius Copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Copil îl va înlocui şi Max Mirnîi şi va juca alături de Horia Tecău la dublu în turneul de la Bastad, din Suedia.

„La Arad am făcut un turneu bun, unde am ajuns până în finală, iar la Timişoara vreau să ajung din nou în finală, pentru că am nişte puncte de apărat. După turneul de la Timişoara urmează să plec la Bastad, unde voi juca cu Horia Tecău la dublu. Am vorbit cu organizatorii de acolo şi sper să primesc un wild card pentru tabloul de simplu. Apoi urmează să joc la alte turnee challenger (n.r. Recanti, Guimaraes şi Segovia), după care voi pleca pentru turneele din America şi US Open“, a declarat Marius Copil pentru stiridesport.ro.

Copil se află la cea mai bună clasare a sa din carieră şi, cu toate că a avut un an fructuos, acesta nu a participat pe tabloul principal de la Wimbledon. În schimb, s-au calificat în turul doi al probei de simplu Tecău şi Mirnîi, cei doi urmând să înfrunte perechea Chris Guccione - Samuel Groth.

Ştiri pe aceeaşi temă:

„Trezeşte-te, te-a bătut rău“. Na Li a povestit meciul cu Halep

Alexandra Cadanţu a făcut-o „mare“ pe Kimiko Date-Krumm. Ce record a stabilit japoneza la Wimbledon

Halep, final de poveste. Românca, învinsă de locul şase mondial şi de probleme medicale. Nu mai avem reprezentanţi pe iarba engleză

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite