Halep la Wimbledon: de ce Simona n-are voie să piardă în turul I şi de ce adversara ei s-a simţit excelent în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anna Karolína Schmiedlová
Anna Karolína Schmiedlová

Simona Halep a aflat numele jucătoarei în compania căreia va debuta la Wimbledon 2016. Vorbim despre o sportivă de 21 de ani cu două titluri WTA în palmares.

Anna Karolína Schmiedlová (Slovacia, 40 WTA) e o adversară de care Simona Halep ar trebui să treacă, fără probleme, chiar dacă ocupanta locului 5 WTA n-a jucat niciun meci pe iarbă în 2016.

Schmiedlová are două titluri WTA în CV, ultimul cucerit, la Bucureşti, în iulie 2015, atunci când a învins-o pe Sara Errani, scor 7-6, 6-3.

În acest sezon însă, sportiva din Slovacia traversează o formă catastrofală: a disputat 17 meciuri, a câştigat două şi a pierdut 15.

La ultimele 11 turnee, Schmiedlová a ieşit după primul meci disputat. Ea n-a mai învins din luna februarie, atunci când a trecut de Arina Rodinova în Fed Cup.

Schmiedlová a câştigat peste 1,4 milioane de dolari din tenis până acum. Ea n-a depăşit niciodată primul tur la Wimbledon, oprindu-se aici în 2013, 2014 şi 2015. Cel mai bun parcurs la un turneu de Grand Slam l-a avut la French Open (turul III, 2014) şi la US Open (turul III, 2015).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite