Halep şi vedetele absente de la US Open, criticate dur: Boris Becker a fost necruţător cu ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boris Becker nu înţelege cum unii jucători pot sta acasă, după mai multe luni fără tenis
Boris Becker nu înţelege cum unii jucători pot sta acasă, după mai multe luni fără tenis

Primul Grand Slam de după pandemie a pornit la drum fără multe nume sonore, însă ceea ce s-a întâmplat în proba feminină i-a lăsat un gust amar germanului de 52 de ani.

S-a vehiculat, cândva, că Boris Becker urma să fie antrenorul Simonei Halep, însă având în vedere discursul fostului lider ATP, e clar că n-ar fi existat compatibilitate între cei doi.

În ultima perioadă, „Simo“ vorbeşte tot mai des despre retragere şi despre dorinţa ei de a avea o viaţă personală, o familie. Asta în timp ce Becker e genul de om care vrea să vadă „foamea“ de a fi pe teren din partea unui jucător de top.

Tocmai de aceea, acum, când mulţi sportivi de elită au optat să nu meargă la New York pentru US Open 2020, neamţul cu 6 trofee majore în palmares s-a arătat extrem de dezamăgit de decizia lor. Şi, potrivit spotmedia.ro, a criticat mai ales ceea ce s-a întâmplat la feminin, unde şase din primele zece jucătoare ale lumii au optat pentru a sta acasă, în loc să joace la New York!

Ce a spus Boris Becker?

*Eu aş fi mers, cu siguranţă, la US Open. De fapt, după jumătate de an fără tenis, aş fi înotat Atlanticul că să ajung acolo! Dacă în adâncul sufletului eşti un luptător şi n-ai avut şansa să joci, n-ai fi fost disperat să joci, din nou, după atât timp?

*Cu siguranţă, nu toată lumea a simţit la fel şi ştiu că sunt vremuri dificile, dar sunt la fel pentru toată lumea. 

*Trebuie să spun că sunt surprins şi dezamăgit de faptul că 6 din primele 10 jucătoare ale lumii nu sunt la US Open şi sper că o să regrete! 

-Îmi pare rău că aceste jucătoare de top nu sunt la New York! Sunt primul care apreciază cât de multe aduc acestor turnee şi cred că merită premii egale ca bărbaţii, dar unele dintre ele au reacţionat puţin egoist.

Vedetele care vor lipsi de la US Open 2020

Feminin

*Barty (1 WTA)

*Halep (2 WTA)

*Svitolina (5 WTA)

*Andreescu (6 WTA)

*Bertens (7 WTA)

*Bencic (8 WTA)

*Pavlychenkova (30 WTA)

*Kuzneţova (32 WTA)

*Goerges (38 WTA)

Masculin

*Nadal (2 ATP)

*Federer (4 ATP)

*Fognini (11 ATP)

*Wawrinka (17 ATP)

*Kyrgios (40 ATP)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite