Halep „tremură“: Variantă de coşmar pentru Simona după o nouă accidentare la spate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2018, sezonul Simonei Halep (6 WTA) s-a încheiat la 30 septembrie, atunci când, accidentată la spate, s-a retras după un prim set pierdut la Beijing, cu Ons Jabeur. Din păcate, istoria se poate repeta acum.

Simona Halep e out de la Wuhan Open şi de acum toată lumea aşteaptă verdictul medicilor pentru a afla cât de gravă e accidentarea suferită de fostul lider mondial.

Această situaţie strică, într-un fel, şi aniversarea Simonei care, peste două zile, mai precis, vineri, va împlini 28 de ani. Ieri, ea le-a cerut un tort organizatorilor de la Wuhan Open. Acum, probabil, îşi doreşte doar o perioadă de recuperare cât mai scurtă. Iar asta pentru că, potrivit calendarului anunţat, „Simo“ mai are de jucat în trei turnee până la finalul sezonului:

*30 septembrie - 6 octombrie: Beijing

*14-20 octombrie: Kremlin Cup

*27 octombrie - 3 noiembrie: Turneul Campioanelor, Shenzhen

Dintre aceste întreceri, cu siguranţă, cea mai importată e ultima. Şi, din păcate, deşi s-a calificat şi anul trecut pentru WTA Finals, Halep a fost nevoită să se retragă din cauza accidentării de la spate.

Şi acum românca e ca şi calificată pentru Turneul Campioanelor, însă, după ceea ce s-a întâmplat la Wuhan, prezenţa ei la Shenzhen e sub semnul întrebării.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite