Halep, moment special la Dubai: Simona s-a antrenat cu idolul ei din tinereţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep e gata să joace în al treilea turneu din 2020, după Adelaide şi Australian Open. FOTO: EPA
Simona Halep e gata să joace în al treilea turneu din 2020, după Adelaide şi Australian Open. FOTO: EPA

Simona şi-a aflat traseul la Dubai, acolo unde, dacă va avansa până în semifinale, poate juca fie cu Kim Clijsters, pe care a admirat-o când era o puştoaică, fie cu Garbine Muguruza, în faţa căreia a cedat la Australian Open 2020.

Rămâne de văzut dacă Halep va avea şansa de a se duela cu idolul ei la Dubai, având în vedere că belgianca de 36 de ani are, totuşi, şanse mici să avanseze până în semifinale în primul ei turneu după opt ani de pauză.

Chiar şi aşa, „Simo“ a profitat de prezenţa lui Clijsters la Dubai şi s-a antrenat cu ea. Apoi, prezentă la o conferinţă de presă, româncă s-a arătat încântată de această întâlnire cu sportiva pe care a admirat-o atât de mult, când era la început de drum. 

„Am fost emoţionată, i-am spus antrenorului meu că sunt realmente emoţionată să mă antrenez cu ea. Am avut un meci direct, la Brisbane (n.r. – în 2012). Îmi amintesc că, în primul set, nici n-am atins mingea! A fost 0-6 (n.r. – a fost, de fapt, 6-1 pentru Clijsters). Apoi, mi-am mai revenit, dar am pierdut şi setul doi cu 4-5. Eram altă jucătoare atunci. Ea se mişcă şi acum foarte bine. Şi poţi lua oricând lecţii de la marile campioane. E impresionant că, după ce a născut, a revenit şi a mai câştigat titluri de Grand Slam. Cred că e o inspiraţie pentru toate jucătoarele din circuit şi se va descurca şi acum, după revenire“, a spus Halep.

495 de puncte are de apărat Simona Halep la Dubai şi la Doha. În Emirate, a atins sferturile în 2019 (190p), iar în Qatar a jucat finala (305p).  

Cum ar putea arăta traseul Simonei Halep la Dubai

*Turul I: liber

*Turul II: Riske (18 WTA) / Jabeur (45 WTA)

*Sferturi: Mertens (19 WTA) / Wang (27 WTA) / Sakkari (21 WTA) / Sabalenka (13 WTA)

*Semifinale: Svitolina (4 WTA) / Vondrousova (17 WTA) / Sevastova (41 WTA) / Yastremska (26 WTA) / Muguruza (16 WTA) / Clijsters (fără clasament)

*Finală: Bencic (5 WTA) / Kenin (7 WTA) / Pliskova (3 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite