Halep, moment de sinceritate: a admis că a fost superficială în meciurile mari. „Pur şi simplu, am renunţat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) e printre cele mai constante jucătoare din circuitul WTA, însă, în acest an, a dat-o în bară în foarte multe momente cruciale.

Concret, Halep a ratat trei şanse de a ajunge pe locul 1 în lume, chiar dacă, în acest moment, ea e noul lider mondial, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

În plus, constănţeanca de 25 de ani a pierdut în finalele de la Roma, French Open şi Cincinnati şi, la US Open 2017, n-a reuşit să depăşească acel complex pe care îl are faţă de Maria Sharapova, ajungând la şapte înfrângeri în şapte meciuri.

Chestionată despre aceste rateuri de oktennis.it, Halep a oferit un răspuns sincer.

Ce a spus?

„Nu cred că norocul are vreo legătură cu aceste şanse ratate. Pur şi simplu, cred că n-am jucat suficient de bine ca să câştig acele meciuri. Când judec la rece, îmi dau seama că, pur şi simplu, am renunţat la luptă în unele partide. Sau poate că n-am renunţat la luptă, ci n-am crezut că pot să câştig. Şi, de aceea, am pierdut“, a declarat Halep.

Întrebată ce urmează pentru ea după US Open 2017, Simona a spus răzând: „Voi pune racheta deoparte, voi lua o mică vacanţă şi, apoi, o să mă apuc, din nou, de treabă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite