Halep l-a invitat pe Klaus Iohannis să cânte imnul alături de echipa României de Fed Cup. Cum a răspuns preşedintele

Halep l-a invitat pe Klaus Iohannis să cânte imnul alături de echipa României de Fed Cup. Cum a răspuns preşedintele

Klaus Iohannis, preşedintele ales al României. FOTO: AP

Ales şi cu sprijinul masiv al tinerilor şi al îndemnurilor de a participa la vot de pe Facebook, Klaus Iohannis demonstrează că e activ pe reţelele sociale. Astăzi, preşedintele României a răspuns la o provocare lansată chiar de Simona Halep.

Ştiri pe aceeaşi temă

N-a fost vorba despre vreo găleată de gheaţă turnată în cap, ci de altceva. 

După ce Iohannis şi-a demonstrat abilităţile de fost membru al unui cor şi a cântat foarte bine imnul României, în campania electorală, Simona Halep i-a făcut o propunere. 
 
Cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României l-a întrebat pe Klaus Johannis, şi el un mare pasionat şi practicant (amator) al acestui sport, dacă ar dori să cânte imnul alături de echipa de Fed Cup. Când? Pe 7 şi 8 februarie 2015,  la Galaţi, în meciul contra Spaniei, contând pentru Grupa Mondială II a Fed Cup. 
 
O provocare lansată la iniţiativa Prosport şi transmisă prin intermediul paginii de Facebook a Simonei. 
 
„Pentru că sunteţi un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, d-le Preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galaţi, să cântăm împreună pe teren imnul naţional al ţării noastre?“, a sunat mesajul Simonei Halep. 
 
La scurt timp a apărut răspunsul lui Klaus Iohannis, pe pagina personală de Facebook: „Îi mulţumesc domnişoarei Simona Halep pentru încredere şi pentru întrebare. Răspunsul meu este: Da, se poate!“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările