Halep, încurajată: Stafful Simonei a explicat ce s-a întâmplat în meciul cu Muguruza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ciuda căderii din meciul cu Muguruza, Halep a reuşit să facă un Australian Open mai bun faţă de anul trecut, atunci când s-a oprit în optimi, după eşecul cu Serena Williams
În ciuda căderii din meciul cu Muguruza, Halep a reuşit să facă un Australian Open mai bun faţă de anul trecut, atunci când s-a oprit în optimi, după eşecul cu Serena Williams

Simona Halep (3 WTA) a părăsit Australian Open 2020 în semifinale, deşi era a doua favorită a caselor de pariuri la trofeu. Chiar şi aşa, românca a arătat destule lucruri bune în cele două săptămâni petrecute la Melbourne.

Simona Halep a bifat a doua ei prezenţă în semifinalele turneului de la Australian Open, după cea din 2018. Şi, de fiecare dată, românca a avut meciuri dramatice în această fază!

Acum doi ani, ea a făcut o partidă formidabilă, de două ore şi 23 de minute cu Kerber, câştigată cu 6-3, 4-6, 9-7. Atunci, la 6-5 pentru Kerber în decisiv, „Simo“ a salvat două mingi de meci! Astăzi, din păcate, norocul şi-a întors faţa spre adversara Simonei. În primul act, românca a avut patru mingi de set, însă a pierdut la tiebreak şi, de aici, a început căderea ei.

Chiar şi aşa, constănţeanca de 28 de ani s-a luptat admirabil şi a arătat multe lucruri bune la Australian Open 2020. De aceeaşi părere a fost şi Artemon Apostu-Efremov, antrenorul român care face parte din stafful condus de Darren Cahill. Într-o intervenţie telefonică la Digi Sport, acesta a vorbit atât despre partida cu Muguruza, cât şi despre ce a realizat Simona la Melbourne.

Ce a spus Artemon Apostu-Efremov?

*Din păcate, astăzi, un gram de inspiraţie şi de noroc şi Simona ar fi fost în finală. Suntem mândri de ea, de felul cum a gestionat meciurile, cum a luptat, şi sperăm să mai fie în această fază şi să treacă mai departe A servit excelent Muguruza astăzi. A fost un nivel foarte bun de joc de ambele părţi şi oricare din cele două merita să ajungă în faza finală.

*Au fost schimburi de mingi de-a dreptul senzaţionale. Totul s-a decis la câteva decizii mai inspirate. A fost foarte cald, Simona e nevoită să alerge foarte mult, mai ales pentru a-i face faţă unei jucătoare ca Muguruza. Bineînţeles, condiţiile au fost la fel pentru ambele jucătoare.Orice înfrângere este dureroasă, dar Simona are un caracter puternic şi sigur îl va gestiona şi va învăţa din el. Ne întoarcem acasă şi vom face programul de antrenament.

CITEŞTE ŞI:

„Acum sufăr. Doare mai mult să pierzi astfel!“ Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open

VIDEO Halep, criză înfiorătoare de nervi: Imaginile au devenit virale după ce şi-a făcut praf racheta


Muguruza a explicat cum a reuşit să revină în faţa Simonei Halep. „Ştiam cu cine am meci şi că va fi dur“

Verdictul unor legende după eliminarea Simonei Halep în semifinalele Australian Open: „Înţeleg de ce a fost frustrată“

VIDEO Halep, răpusă, spaniolii exultă: Cum a reacţionat loja Muguruzei după o victorie uriaşă

CTP, mulţumit: A explicat într-o singură frază de ce a pierdut Simona Halep

Halep, încurajată: Stafful Simonei a explicat ce s-a întâmplat în meciul cu Muguruza

LIVETEXT Muguruza o execută pe Simona Halep, în semifinale la Australian Open, după un meci dur!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite