Halep, descrisă de un invitat la nuntă: „Îşi îndeplineşte visul. Soţul ei se va linişti de acum încolo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (29 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) îşi vor uni, astăzi, destinele, petrecerea urmând să aibă loc, după ora 16.00, la clubul Fratelli din Mamaia. Dacă fosta ocupanta a locului 1 mondial e la primul eveniment de acest gen, Toni e deja la a treia căsătorie.

La capătul unui sezon cu foarte multe probleme medicale, Simona Halep (11 WTA) va avea un mare motiv de bucurie. Pentru că va oficializa relaţia cu Toni Iuruc, alături de care a apărut în public pentru prima dată, în 2019, când a câştigat Wimbledon.

Un om de afaceri de succes, Toni a mai fost căsătorit de două ori. Şi speră că a treia oară să fie cu noroc, mai ales că, în ultimii doi ani, relaţia sa cu Simona a decurs foarte bine, cei doi făcând, periodic, vacanţe romantice. 

În dialog cu Telekom Sport, Emaonil Savin, fostul primar al Buşteniului, care se află pe lista invitaţilor la nunta lui Halep, a vorbit despre acest eveniment la care vor participa 300 de oameni, printre care şi preşedintele Klaus Iohannis.

Ce a povestit Emanoil Savin?

*Acesta este un vis mai vechi de-al ei (n.r. - Halep). Vrea să se căsătorească. Îşi doreşte foarte mult un copil. Îl cunosc pe soţul ei foarte bine şi sunt sigur că se va linişti. Simonei îi dorim să ajungă cât mai repede în Top 10 sau în Top 3 în clasamentul WTA.

*Îi voi lua un cadou frumos. O amintire frumoasă de la familia Savin. Surpriza a făcut-o soţia mea. Va fi o amintire frumoasă şi plăcută. Ceva de casă.

*Cununia civilă se va petrece pe malul mării, unde va semna documentele de căsătorie, iar petrecerea va avea loc direct în club.

*Atunci când participi la un eveniment al Simonei Halep... întotdeuna am avut emoţii, inclusuiv la Wimbledon, la ultimul Grand Slam pe care l-a câştigat. Am fost prezent acolo.

*Bineinţeles că, fiind prieten de familie cu familia Halep, suntem invitaţi. Vrem să-i urăm casă de piatră din tot sufletul. Bineînţeles că va fi o petrecere pe cinste şi o să ne întâlnim cu foarte multe personalităţi din lumea sportului şi din lumea mondena.

*Cu prima ocazie, când vine Simona la munte, sper să urcăm împreună la Babele, la Sfinx şi să facem un traseu, la Crucea Caraiman, la Costila. Când vine la noi vrea să mănânce totul numai tradiţional: produse de vânat, brânzeturi de casă, plăcinte „Poale-n brâu“, curcan cu varză, tot ceea ce gătim noi pentru ea ştie, cu siguranţă, că sunt foarte bune şi că sunt bio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite