Halep, declaraţii alarmante după eşecul de la Beijing: Simona se întoarce de urgenţă în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (5 WTA) a părăsit China Open în turul II şi de acum rămâne de văzut dacă va putea evolua la Kremlin Cup (14-20 octombrie) şi la Turneul Campioanelor (27 octombrie – 3 noiembrie).

Simona Halep s-a târât la Beijing, deşi era evident că n-are cum să se refacă după accidentarea suferită la Wuhan. Pentru al doilea an la rând însă, tentaţia banilor a fost prea mare pentru ca „Simo“ să ia o pauză pentru a se reface.

„Adevărul“ a explicat aici motivul pentru care Halep a ţinut să joace la Beijing, unde acum şi-a agravat problemele medicale după cum a admis chiar ea, potrivit wtatennis.com. Apărută în faţa jurnaliştilor după eşecul cu Alexandrova, constănţeanca a lăsat de înţeles că prezenţa ei pe teren la Kremlin Cup şi la Turneul Campioanelor e sub semnul întrebării.

Ce a spus Simona Halep?

*A fost dur astăzi. Nu mi-am revenit bine după primul meci, aşa că mi-a fost dificil să joc astăzi, iar ea (n.r. – Ekaterina Alexandrova) a jucat foarte bine.

*Accidentarea de la Wuhan se agreavează, aşa că trebuie să merg acasă şi să fac un RMN. Trebuie să iau o pauză şi să fac tratament.

CITEŞTE ŞI:

Halep se târăşte la Beijing: De ce pentru al doilea an la rând, Simona ţine să joace accidentată în China

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite