Halep, decizie extrem de riscantă: Ilie Năstase avertizează că Simona îşi poate pune cariera în pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep suferă din cauza herniei de disc şi, în mod normal, are nevoie de o pauză mai lungă pentru a se reface. Românca încearcă însă să revină cât mai repede pe teren.

Simona Halep a pierdut ambele partide jucate în China, la Wuhan şi la Beijing, iar la revenirea în ţară a fost diagnosticată cu o problemă medicală serioasă. 

După acest verdict, s-a vehiculat că românca vă sări peste Kremlin Cup (15-21 octombrie), mai ales că, având şi certificat medical, va scăpa de amenda WTA pentru o eventuală absenţă.

Doar că Simona dă semne că n-a renunţat, deocamdată, la ideea de a juca la Moscova! „Halep e îngrijorată din cauza problemei de la spate, dar va veni să joace la Moscova şi apoi va zbura la un alt turneu (n.r. – Turneul Campioanelor la Singapore). Unul dintre cele trei wild card-uri e al Simonei“, a declarat directorul turneului Kremlin Cup, Alexei Selivanenko pentru site-ul m.championat.com.

Fostul lider ATP, Ilie Năstase, a lăsat de înţeles că o eventuală participare la Kremlin Cup ar fi o mare greşeală din partea lui Halep. 

„Simonei i-am spus să se odihnească, s-o ia apoi de la capăt. Dacă nu apucă să se refacă pe deplin, o s-o ţină numai în accidentări. Ea a mai avut accidentări şi la gleznă. Nu-şi riscă toată cariera pentru bani“, a declarat Năstase pentru „Libertatea“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite