Halep, dată de gol de Ilie Năstase: Fostul lider mondial a dezvăluit de ce Simona va lucra iarăşi cu Darren Cahill

Halep, dată de gol de Ilie Năstase: Fostul lider mondial a dezvăluit de ce Simona va lucra iarăşi cu Darren Cahill

Simona Halep (6 WTA) a început anul pe primul loc mondial, însă, în ciuda faptului că a câştigat Wimbledon, a înregistrat rezultate mai slabe în acest sezon, comparativ cu precedentul, în mai toate turneele la care a participat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul lider mondial din istoria ATP, Ilie Năstase, a comentat pentru prosport.ro decizia Simonei Halep de a relua colaborarea cu antrenorul australian. 

„Dacă Simona Halep l-a ales pe Darren Cahill înseamnă că australianul e cel mai bun antrenor din lume. Ea are încredere totală în el şi de acum încolo de ei va depinde câte titluri de Mare Şlem vor mai cuceri împreună. Nu contează locul 1 mondial, a fost acolo, s-a dus. Altceva e mult mai interesant de acum încolo. Să câştige cât mai multe titluri de Mare Şlem, asta va fi ţinta lor, asta îşi doresc. Numărul 1 a fost, l-a bifat, e o personalitate în istoria tenisului Simona, dar provocarea vine acum, cu Cahill, la turneele de Grand Slam. Şi eu cred că va mai câştiga câteva“, a spus Năstase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: