Hagi a oferit scorul serii în Europa: Gent - Viitorul 6-3 în primul set! Echipa „Regelui“, un dezastru în afara ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hagi atacă, periodic, UEFA, spunând că România, o ţară câştigătoare de Cupa Campionilor, trebuie să aibă o echipă direct în grupele Ligii. La ce a arătat Viitorul în Belgia, se pare că forul european scuteşte, de fapt, România de nişte umilinţe mari.

Ca să-ţi dai seama de nivelul fotbalului românesc, trebuie să te uiţi, mai întâi, la clasamentul Ligii I în acest moment. Acolo, Viitorul e lider cu maximum de puncte după două etape. Vorbim de echipa care, în ultimii ani, a tot jucat în play-off şi a produs o grămadă de tineri.

Din păcate însă, Viitorul joacă rolul unui chior, care e rege în ţara orbilor! Aşa se face că, sezon de sezon, atunci când iese în Europa, formaţia din Ovidiu ia nişte bătai crunte! Iar lista ruşinilor s-a lungit, joi seară, cu încă un dezastru în turul II preliminar al Ligii Europa: 3-6, în deplasare, cu Gent!

Belgienii au distrus Viitorul în prima repriză, când tabela a arătat un incredibil 5-1 pentru gazde! La şase minute de la reluare, s-a făcut chiar 6-1 pentru Gent. Abia la acest scor, elevii lui Hagi s-au trezit din pumni, au marcat de două ori prin Ţîru (56, 60) şi, la un moment dat, au fost chiar aproape de 4-6.

Ce-i drept, pe final, Gent putea face chiar 7-3, însă, chiar şi cu acest 6-3, formaţia belgiană e cu un picior în turul III preliminar al Ligii Europa înaintea returului de la 1 august (ora 18.00).

Pentru Viitorul, acest dezastru vine după cele înregistrate în sezoanele precedente în Europa, după cum se poate vedea mai jos:

*2016: Gent (Belgia) – Viitorul 5-0 şi 0-0

*2017: Viitorul - APOEL (Cipru) 1-0 şi 0-4

*2017: Viitorul – Salzburg (Austria): 1-3 şi 0-4

*2018: Racing (Luxemburg) – Viitorul 0-2 şi 0-0

*2018: Viitorul – Vitesse (Olanda) 2-2 şi 1-3

CITEŞTE ŞI:

Belgienii, fără milă cu băieţii lui Hagi: „Echipa din România a fost măcelărită“. Cum văd jurnaliştii lor returul

Hagi a văzut şi jumătatea plină a paharului: Prima sa reacţie după ce Viitorul a pierdut la un scor neverosimil

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite