Hagi despre Kovac: "Nu trebuie să mă mulţumească decizia Comisiei, eu doar am sesizat un lucru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că el doar a sesizat un lucru şi că decizia Comisiei Tehnice a FRF de retragere a atribuţiilor lui Zoltan Kovac de coordonator al loturilor naţionale de juniori nu are de ce să-l mulţumească.

"Nu iau eu decizii, e hotărârea lor internă. Nu trebuie să mă mulţumească pe mine, eu doar am sesizat un lucru şi atâta tot. Avem timp de gândire, să vedem ce decizie vom lua. Ianis trebuie să treacă peste momentele grele", a declarat Hagi.

Comisia Tehnică a FRF a decis, vineri, retragerea atribuţiilor lui Zoltan Kovac de coordonator al loturilor naţionale de juniori, ca urmare a comportamentului jignitor al acestuia faţă de componenţii naţionalei under 17, printre care se numără şi Ianis, fiul lui Gheorghe Hagi. Patronul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, i-a cerut, luni, preşedintelului Comisiei Tehnice a FRF, Anghel Iordănescu, să-l demită pe coordonatorul loturilor naţionale de juniori, Zoltan Kovac, care "i-a jignit şi umilit" pe jucătorii săi Florin Coman, Carlo Casap şi Ianis Hagi, de la naţionala U17.

Pe de altă parte, Hagi a afirmat că încă nu s-a întâlnit cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, care a fost eliberat, vineri, din Penitenciarul Poarta Albă. "Nu m-am văzut cu Gigi Becali încă. Abia a ieşit. Nu vreau să vorbesc despre Gică Popescu, sunt lucruri personale. Normal că mi-aş dori să vină cât mai repede acasă".

Hagi a vorbit şi despre meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, care se va disputa, duminică, în etapa a XXIX-a a Ligii I: "Sigur vom avea un meci foarte greu, dar vom încerca să avem strategia noastră să câştigăm şi noi puncte. Sper să facem un meci foarte bun. Mergem să jucăm, nu ştiu cum va arată terenul. Orice punct contează şi pentru noi şi pentru ei. Au şi ei atuurile lor, au făcut multe schimbari. Ei cred în şansa lor, am văzut că se gândesc la Liga Europa, vom vedea ce se întâmplă".

Partida Ceahlăul - FC Viitorul va avea loc, duminică, de la ora 18.00, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite