Gigi Becali susţine încălcarea legii: Ce a putut să zică, după ce Coman a fost prins cu un permis fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Nu e de mirare că FCSB are fotbalişti care sunt prinşi la volan cu acte false. Când auzi ce a spus patronul echipei despre acest caz extrem de grav, înţelegi de ce avem de a face cu o „problemă educaţională“, după cum a indicat Cornel Dinu.

Imediat după ce a apărut ştirea incidentului în care e implicat Florinel Coman, patronul FCSB, Gigi Becali, a avut o intervenţie la Digi Sport, în care a minimalizat totul. 

„El (n.r. - Coman) are carnet, dar e luat în altă ţară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliţie nu apare, nu e înregistrat. Băiatul avea permis, nu poate să fie penal, dacă avea permis. O să verifice autorităţile, mâine-poimâine, o să verifice la miliţia din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo. Suspendare de carnet îi dă, oricum, că avea 165 la oră. Chiar dacă e şi fără carnet, o să-i dea un an cu suspendare de puşcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător şi îi spun: <<Domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală>>. O să-l ierte şi gata“, a spus Becali. 

Comentând situaţia la Telekom Sport, Cornel Dinu a explicat de ce apar astfel de cazuri: „E simplu, totul pleacă de la educaţie. Mie nu-mi vine să cred că acum s-a petrecut prima dată o astfel de întâmplare cu acest Coman, să conducă maşina fără carnet.  Am văzut replica teribilă a patronului, care justifică ce se întâmplă în România. În halul ăsta am ajuns. Atunci, părerea mea e că Florinel Coman e o victimă educaţională“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite