Gigi Becali, refuzat şi de Costel Enache. Cum a ales antrenorul lui Hermannstand să-l umilească pe patronul FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Zilele în care Gigi Becali schimba antrenorii ca pe şosete la FCSB au apus de mult, vicecampiona intrând în a 19 zi în care este condusă de un tehnician de umplutură.

FCSB traverseaza cea mai groaznică perioadă de când a fost preluată de afaceristul din Pipera. Ultimul antrenor, Bogdan Andone, a demisionat de la cârma echipei pe 1 august, dar vicecampioana este în continuare fără tehnician.

După ce variantele Devis Mangia, Walter Zenga, Cătălin Anghel, Laurenţiu Roşu, Antonio Conceicao şi Ilie Poenaru nu s-au concretizat din varii motive, principalul fiind refuzul tehnicienilor de a se supune orbeşte condiţiilor de sclavie de la FCSB, ultimul pe lista celor care i-au dat cu flit bogătaşului din Pipera este Costel Enache. Doar că antrenorul celor de la Hermannstadt a ales o metodă inedită de a îi transmite lui Becali că nu poate lucra cu el: Nu-i mai răspunde la telefon.

"Enache nu mai răspunde la telefon, nu ştiu! Am văzut că sunt şi nume de străini, dar nu ştiu ce o să facem. Sunt mulţi antrenori care vor să vină, dar nu vreau să mai vorbesc de lucrul acesta", s-a lamentat Becali, potrivit Sport.ro

"Nu am discutat nimic, nu mai are rost să discutăm. Vorbisem cu Enache, azi trebuia să-l prezint, nu mai ştiu, nici nu a mai răspuns la telefon, asta e. Ce dezamăgire? Daca spui că vii şi după nu mai vii...adica nu înţeleg...n-are rost, că nu vreau să judec oamenii", a afirmat Gigi Becali.

Nu ştie ce antrenor va veni la FCSB

Întrebat despre varianta Edi Iordănescu, patronul vicecampioanei României a nu a vrut să dea detalii."Nu ştiu la ora asta cine va veni antrenor. Nici Edi, nici nimeni, da? Nu ştiu la ora asta, dacă ştiam, vă spuneam. Când o să vină antrenor, o să ştiţi. Eu nu îmi fac probleme, echipa e prea puternică.", a mai spus Gigi Becali.

Mureşan: "Este exclus ca Enache să ajungă la FCSB"

Preşedintele celor de la Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a fost mai dispus să discute cu reprezentanţii presei şi a reafirmat că antrenorul Costel Enache va rămâne la gruparea sibiană.

"Costel este în drum spre Sibiu, a fost acasă şi el, acum se întoarce. GPS-ul este la noi. Este exclus ca Enache să ajungă la FCSB. Din punctul meu de vedere e exclus. Am discutat cu el şi a ajuns şi el la această concluzie. Niciodată nu am schimbat antrenorul din plăcerea de a schimba. N-am făcut niciodată aşa ceva, doar când nu au fost rezultate. Acum nu e cazul să schimbăm, nici nu ne-am gândit să facem aşa ceva. Rămânem cu Costel Enache! Ne-am adaptat foarte bine, antrenorii cu jucătorii, noi cu antrenorii. Noi ne-am gândit tot timpul că-l păstrăm pe Costel Enache şi am fost foarte fermi în ceea ce am spus", a declarat Iuliu Mureşan, la Digi Sport Matinal.

În campionat, FCSB tocmai abifat al 4-lea eşec consecutiv şi, după 6 etape, ocupă abia locul 11 în clasamentul Ligii 1 cu doar 4 puncte

În prezent, FCSB e antrenată de Vergil Andronache, fostul secund al lui Bogdan Andone.

Ultimele perfomanţe pe plan intern ale grupării patronate de Becali datează din 2015. Atunci, sub conducerea lui Costel Gâlcă, FCSB reuşea tripla Campionat – Cupa României – Cupa Ligii, dar succesul istoric a venit pe fondul absenţei lui Becali de la butoanele echipei. Latifundiarul a fost încarcerat în perioada 20 mai 2013 - 3 aprilie 2015 în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii, la care s-au adăugat alte doua condamnari, dosarul “Valiza” si cel al sechestrarii celor care i-au furat masina. La scurt timp după ieşirea din închisoare, Gâlcă a fost alungat de Gigi Becali pentru simplul motiv că tehnicianul nu era de acord cu imixitiunile patronului în viaţa echipei.

Citeşte şi

FCSB - Poli Iaşi, Andronache: „Am pierdut nemeritat. Nu sunt relaţii de joc”

FCSB - Poli Iaşi. Vicecampioana este în comă profundă, a bifat a 4-a înfrângere consecutivă

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite