Gigi Becali, distrus după Astra – FCSB: „Să-şi vadă de turmele lui!“. Cornel Dinu, atac televizat fără milă

Gigi Becali, distrus după Astra – FCSB: „Să-şi vadă de turmele lui!“. Cornel Dinu, atac televizat fără milă

Gigi Becali a devenit antrenorul FCSB-ului din sezonul trecut, însă efectele „muncii“ sale se văd abia acum: echipa cu cele mai multe investiţii ocupă locul 9 din 14 în campionat şi e la trei puncte de retrogradare.

Gigi Becali a instaurat un amatorism crunt la FCSB, iar echipa a ajuns ciuca bătăilor în acest debut de sezon. Ultimele trei partide în campionat şi în Liga Europa au fost pierdute, iar viitorul sună rău pentru un club în care patronul e scăpat de sub control.

Într-o intervenţie la Telekom Sport, Cornel Dinu a făcut o paralelă între modul în care sunt conduse FCSB şi Dinamo, două dintre cele mai importante formaţii din Liga I.

Ce a spus Cornel Dinu?

*Şi la Dinamo şi la FCSB, au pus mâna pe bani cine nu trebuia şi pe aceste două echipe. Şi decăderea, degradarea, prăpastia în care se afundă se pare că va fi foarte greu de oprit.

El (n.r. – Gigi Becali), săracul, e o victimă, că e băgat în seamă. Lăsaţi-l să-şi vadă de turmele lui, de afacerile lui, de banii lui. Fac ce vreau, sunt banii mei! Şi uite ce a făcut dintr-o echipă de tradiţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările