Gigi Becali, dezlănţuit după eliminarea Stelei: a anunţat că închide „robinetul“ cu bani. Ce a spus despre Papp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a anunţat că, odată cu înfrângerea în faţa celor de la Partizan Belgrad, nu va mai investi niciun cent în campioana României.

Imediat după terminarea meciului Partizan Belgrad - Steaua, scor 4-2, Gigi Becali a intrat, în direct, la Digi Sport şi s-a dezlănţuit.

Iată cele mai importante declaraţii date de patronul Stelei:

Eu nu fac analize, am intrat din respect pentru voi.
Am crezut că echipa asta are valoare. Am început să am semne de întrebare.

N-am să arunc cu milioane de euro în Steaua, să dau foc la bani şi să-i pierd.

Steaua a avut calificarea în mâna, dar a intervenit Papp. E şi el un om. Dar ne-a dat patru goluri.

Ne dă cineva nişte jucători gratis? Să nu creadă careva, dintre cei care vorbesc de Steaua, că eu, Becali, sunt obligat să arunc banii mei în foc. Eu fac ce pot şi pot doar atât. Eu am fost blestemat când m-am născut? Sunt obligat să dau banii mei la Steaua?

E adevărat că avem probleme defensive.
Ca să faci o echipă puternică acum trebuie să dai milioane şi milioane de euro, iar eu nu vreau să risc averea familiei mele. Alţii au făcut asta şi stau acum în garsoniere.

Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut 12, 13 ani de fotbal şi n-am fost curăţat. E o minune să ai o echipă ca Steaua şi să nu pierzi 40-50 de milioane. Până acum m-a apărat Dumnezeu, de acum mă apăr eu. Eu nu vreau să arunc banii mei în foc.

Pe mine nu mă afectează atât de mult sufleteşte eliminarea. După ce am făcut doi ani de puşcărie, nu mă mai interesează un an de fotbal, de Liga Campionilor, de Liga Europa.

Steaua e în continuare pe plus, dar, dacă nu eşti atent...

Steaua are 12 milioane buget anual. Iei un milion din drepturile TV şi apoi trebuie să completezi milionul. Dacă nu eşti atent, pierzi averea şi eu nu vreau ca familia mea să nu aibă bani.

Singurul regret a fost cu Tamaş, dar i-am dat mâna liberă lui Mirel şi a făcut ce a vrut şi nu-i reproşez nimic. Nu mă dezic de finul meu. Dar, într-adevăr, mă gândeam că ar fi fost bine să-l avem pe Tamaş.

Niciodată nu-l dau afară pe finul meu! Pe Hagi nu l-am dat eu afară, a plecat el.

Bineînţeles că nu-i mai luăm pe De Amorim şi Alibec! Să dau acum 1,4 milioane de euro pe doi jucători?! Cum să risc averea familiei mele pentru fotbal? Doar nu sunt nebun.

Acum e normal să fac un pas înapoi că sunt rănit.
Nu iau nici mijlocaş, nici fundaş.

Dacă vreţi să vorbim de Szukala şi de Sânmărtean, nu poţi să-i iei, fiindcă au salarii mari şi eu nu pot să dau un milion de euro pe an, cu taxe şi impozite, lui Szukala.

Dintr-o minune a lui Dumnezeu am ajuns şi până aici, în play-off-ul Ligii Europa.
La noi, scoţi un milion de euro din bilete, în Anglia scoţi zece milioane.

Vrei să am emoţii cu Steaua - Dinamo eu? 25-0!

Becali către Papp: „Băi, Maradona...“

La câteva minute după ce a închis telefonul la Digi Sport, Gigi Becali a intrat, în direct, la sport.ro.

Iată cele mai importante declaraţii:

Nu o să vând Steaua, fiindcă am să lucrez cu înţelepciune, aşa cum ştiu eu. Dar nu o să pierd banii familiei cu Steaua.

Au fost specialişti şi pe la Rapid şi pe la Dinamo, iar acum toate sunt în insolvenţă.

Dacă Papp nu ne bătea astăzi, eram în play-off. Dar ne-a bătut Papp. Zic şi eu ca Rădoi, câştigăm toţi, pierdem toţi. Aşa o să zic şi eu despre Papp.

Ce a făcut Papp nu putea să facă niciun fundaş central din lume! Să-şi dea singur trei goluri şi să descalifice echipa, nu putea să facă nimeni. Nu sunt supărat pe el, nu-l critic, e şi el un om. Pentru ce verticalizezi tu, Papp? Pentru ce faci asta, „Maradona“? Puteai să dai mingea stânga, dreapta...

Nu vreau să fac insolvenţă la Steaua şi să-mi bat joc.

Mirel Rădoi singura lui vină, ca să spunem aşa, e că nu şi-a încălcat principiile şi l-a dat afară pe Tamaş. Cu Tamaş, ar fi câştigat şi la Bucureşti, dar şi la Belgrad.

De unde să am 10-15 milioane de euro pentru transferuri? Garantează cineva că dau 15 milioane şi iau 30? Dacă nu reuşesc?

Ca să ajungi în Liga Campionilor trebuie să investeşti, dar mi-e frică acum. Dai cu tonul şi nu găseşti 10.000 - 20.000 de euro la cineva în România!

Mie de Dinamo îmi arde acum? 72-0 o să fie!
Bine, glumesc, ca să înţelegţi că nu mi-am pierdut umorul.
Dacă te bate şi Dinamo, atunci poţi să zici gata! Nu mai intru nici la sport.ro, nici nicăieri. Tac, fiindcă nu mă pricep la fotbal.

Ce urmează pentru Steaua după eşecul de Belgrad; cap de serie la tragerea la sorţi de vineri

Prima reacţie a lui Mirel Rădoi după eşecul de la Belgrad

Paul Papp, dărâmat după erorile comise la Belgrad

Mircea Lucescu, victorie la scor cu Fenerbahce

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite