Gică Popescu şi MM Stoica, campioni cu echipa puşcăriaşilor de la Jilava. „Baciul“ a fost şi antrenorul selecţionatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal, Gheorghe Popescu, a fost antrenorul echipei de fotbal a deţinuţilor de la Jilava, care a participat la un turneu la care au luat parte echipe de la mai multe penitenciare, meciurile fiind arbitrate de prietenul său Ion Crăciunescu.

Pe terenul de minifotbal de la Penitenciarul Jilava a avut loc un turneu la care, pe lângă echipa gazdă, au participat echipe de la penitenciarele Poarta Albă, Giurgiu, Mărgineni, Ploieşti, Rahova şi Găeşti. 

Echipa Penitenciarului Jilava l-a avut pe bancă, în poziţia de antrenor, chiar pe fostul mare internaţional Gheorghe Popescu, care execută o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile, în dosarul privind transferurile unor jucători de fotbal. Toate meciurile au fost arbitrate de Ion Crăciunescu, fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Echipa de la Jilava, din care au făcut parte fostul internaţional Gheorghe Popescu şi fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, a câştigat competiţia. Fostul arbitru FIFA, Ion Crăciunescu, cel care a oficiat partidele disputate la Penitenciarul Jilava, a declarat agenţiei Mediafax că Gică Popescu şi Mihai Stoica au fost atât antrenori, cât şi jucători ai echipei câştigătoare. 

"A fost o competiţie organizată excelent. Meciurile s-au disputat pe terenul din interiorul Penitenciarului Jilava. Arbitrii am fost eu şi Viorel Sandu. A câştigat echipa Penitenciarului Jilava competiţia, echipa lui MM Stoica şi a lui Gică Popescu. Au jucat amândoi, au jucat în apărare. Au jucat foarte bine. Dar e normal asta, la Gică Popescu mă aşteptam să joace impecabil, dar şi MM Stoica a jucat foarte bine. Şi, din câte am înţeles, amândoi au făcut pregătirea cu echipa. Au fost antrenorii. Se vedea că este echipa mai pregătită. Finala au jucat-o cu Severinul şi au câştigat-o cu 3-0. Dar nu asta contează, v-am spus, m-a impresionat foarte mult organizarea acestui turneu", a spus Crăciunescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite