Gică Hagi, atac furibund la adresa lui Cristi Dulca, antrenorul naţionalei de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gic[ Hagi FOTO Mediafax
Gic[ Hagi FOTO Mediafax

Antrenorul Viitorului consideră echipa de tineret a României e formată din fotbalişti valoroşi, însă "buba" e la antrenor.

Gică Hagi a acuzat neconvocarea unor fotbalişti precum Mihai Bălaşa, Cristi Manea şi Alexandru Mitriţă şi folosirea pentru prea puţine minute a jucătorilor Dorin Rotariu, Răzvan Marin.

"Eu vreau să-mi văd de drumul meu, dar sunt nişte lucruri clare! Eu nu-ţi fac convocările, Cristi, dar nici nu pot fi de acord cu anumite lucruri. Eşti prietenul meu şi ţi-o spun. Reprezinţi România şi noi vrem performanţă!

Trebuie să-ţi asumi rezultatele, nu să dai în jucători! Generaţia 94-95 este cea mai bună din România! Sunt jucători cu nemiluita în prima ligă şi sunt buni de tot! Dulca are un lot nemaipomenit! Vreo zece dintre ei o să ajungă la naţională mare. Este o generaţie fantastică, nu bla, bla, bla. Şi nu se face nimic, pierdem cu bulgarii acasă, cu Danemarca. Nu puneţi tunurile pe jucători!

Toată lumea vorbeşte de Tănase, că a făcut nu ştiu ce la naţionala de tineret, dar de Rotariu nu spune nimeni? Că vrea să intre, că nu vrea! Înseamnă că sunt probleme. Dacă Rotariu este chemat de Daum, apoi se duce la tineret şi nu joacă, ce să facă? Să înghită? Marin la fel! Vine de la lotul mare şi este rezervă la tineret! Păi Daum i-a chemat degeaba? Ţi-ai asumat asta, asumă-ţi şi rezultatul! Nu mai daţi în jucători, că au nevoie de susţinere!

Dacă eu dădeam peste aceste lucruri, până la 23 de ani nu mă vedeaţi la niciun lot. M-a văzut un om cinci minute la un meci şi m-a luat la echipa mare. Îl cheamă Mircea Lucescu!". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite