Gheorghe Hagi, la echipa naţională? FRF l-ar fi contactat pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Reacţia „Regelui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o perioadă în care s-au perindat critici la adresa lui Cosmin Contra, Gheorghe Hagi a fost anunţat drept favorit pentru postul de selecţioner al echipei de fotbal a României.

UPDATE Reacţia lui Gheorghe Hagi nu a întârziat să apară, acesta menţionând pe site-ul echipei sale: „În urma afirmaţiilor pe care jurnalistul Decebal Rădulescu le-a făcut în cadrul unei emisiuni la postul DigiSport, sunt nevoit să revin cu noi precizări faţă de echipa naţională şi faţă de suporterii României.
- Nu am fost niciun moment contactat de cineva de la Federaţia Română de Fotbal pentru postul de selecţioner, aşa cum s-a afirmat în acea emisiune şi nu am avut niciun fel discuţie cu cineva de la federaţie.
- Sunt doar invenţii, se creează noi subiecte false şi constat, din păcate, că deşi mi-am spus clar punctul de vedere în ultimele zile, se continuă pe aceeaşi linie”.

Anunţul a fost făcut de DigiSport, prin vocea jurnalistului Decebal Rădulescu: „Am auzit că FRF l-a sunat pe Hagi să preia echipa naţională. El nu a dat încă niciun răspuns, dar va da. Dar ştiu că a fost contactat. Eu zic că Federaţia îşi va asigura un nou mandat de patru ani cu această mutare”. 

La cei 54 de ani ai săi, Gheorghe Hagi este patron şi antrenor la Viitorul şi, de-a lungul vremii, a mai antrenat naţionala României, în 2001, când a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2002. Cariera s-a de tehnician l-a mai purtat la Bursaspor, Galatasaray, Poli Timişoara şi Fcsb.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite