Panică în Germania: un OZN a apărut deasupra stadionului Werder Bremen şi a închis spaţiul aerian

Un OZN a apărut deasupra stadionului Werder Bremen şi a închis spaţiul aerian

Un caz ieşit din comun a provocat haos timp de două ore, perioadă în care poliţiştii şi cadrele militare au încercat să elucideze misterul într-o urmărire ca-n filme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Existenţa OZN-urilor continuă să fie tratată ca pe o glumă de mulţi, însă, periodic, din cauza unor Obiecte Zburătoare Neidentificate diverse aeroporturi din lume sunt închise. După episodul din 2011, când un aeroport din China s-a închis din cauza unor lumini misterioase care au apărut, brusc, pe cer, acum un alt caz a ridicat semne de întrebare.
 
Potrivit celor de la „Bild“, marţi seară, în jurul orei 18.30, un OZN a fost văzut la 300 de metri deasupra stadionului celor de la Werder Bremen. Obiectul, unul silenţios, apărea şi dispărea de pe radarele aeroportului, motiv pentru care poliţia a intrat în alertă.
 
„Doi ofiţeri au văzut în jurul orei 18:30 o apariţie similară unui elicopter deasupra stadionului, la circa 300 de metri altitudine. Dar nu era un elicopter. Era extrem de silenţios. Obiectul avea lumini puternice şi plutea în aer. Încet, a plutit pe deasupra stadionului spre centrul oraşului. Ofiţerii l-au urmărit cu maşina de patrulă. Apoi, obiectul a zburat spre Neustadt, dispărând în norii negri“, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bremen, Nils Matthiesen, potrivit Digi Sport.
 
Din cauza OZN-ului, spaţiului aerian al oraşului Bremen a fost închis două ore. Un zbor spre Frankfurt a fost anulat, o cursă dinspre Munchen a fost deviată spre Hanovra, iar un avion venit de la Paris a trebuit să aştepte mai mult timp pentru a putea ateriza la Bremen.
 
 
Citeşte şi:
 
 
Paul Hallyer, fost ministru al Apărării din Canada în anul 1960 consideră că în lume sunt peste 80 de specii de extratereştri. 
 
 
România a fost vizitată, de-a lungul timpului, de mai multe OZN-uri, iar martorii susţin cu convingere că o parte dintre aceste apariţii s-ar fi sfârşit cu răpiri. Sfere luminioase, colorate şi diferite ca mărime duc spre ideea că românii au fost vizitaţi de extratereştrii.
 
 
Armata americană a ţinut la secret, vreme de mulţi ani, Zona 51. Cei mai mulţi fani ai teoriilor conspiraţiei susţin că aici sunt ţinuţi extratereştrii obţinuţi de SUA şi tot aici sunt testate OZN-urile acestora. Acum, există dovezi care arată ce se întâmplă de fapt în Zona 51.
 
 
INSCOP Research a analizat apetenţa românilor pentru astrologie, civilizaţii din spaţiul cosmic, reîncarnare, clarvăzători, vrăjitoare şi alte lucruri din sfera paranormalului.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările