Gâlcă răsuflă uşurat după 4-1 cu Viitorul. Ce spune tehnicianul stelist despre jocul elevilor săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Cosmin Iftode
FOTO Cosmin Iftode

Costel Gâlcă nu se aştepta ca Viitorul să ofere o replică atât de incisivă Stelei, dar este fericit că jucătorii săi au avut capacitatea să revină şi să se impună în final cu 4-1.

Steaua a învins cu 4-1 pe Viitorul, în Ghencea, după ce echipa oaspete deschisese scorul. Antrenorul stelist a precizat la finalul jocului că nu se aştepta la un meci atât de dificil, dar s-a arătat încântat că formaţia sa a reuşit să se impună în cele din urmă. 

"Un meci foarte greu, mai greu decât ne aşteptam. Noi ne-am complicat jocul cu greşeala de la gol, apoi ratarea penalty-ului, dar ne-am dezlănţuit pe final şi am marcat de trei ori în faţa unei echipe care a venit cu un moral bun. Mă bucur pentru jucători că au avut tăria să revină după ce au fost conduşi", a spus Gâlcă la conferinţa de presă.

Constantin Gâlcă a precizat că nu este supărat pe Gabriel Iancu, jucător care a ratat un penalty. "Şi eu am ratat 11 metri în carieră. Dacă vrea, poate să bată penalty data viitoare pentru că este un executant foarte bun. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Mă bucur pentru Tănase. Chiar dacă în teren nu ia cele mai bune decizii tot timpul este un exemplu pentru colegi prin dedicarea şi munca de la antrenamente", şi-a lăudat Gâlcă doi dintre elevi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite