Galatasaray a reuşit un transfer surpriză: „perla” Africii va juca pe "Ali Sami Yen"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii turci vor putea să-l aplaude la scenă deschisă pe Didier Drogba
Suporterii turci vor putea să-l aplaude la scenă deschisă pe Didier Drogba

Gruparea turcă Galatasaray Istanbul se întăreşte cu fotbalişti care au făcut furori la timpul lor în Europa. După olandezul Welsley Sneijder, Galata a mai transferat un mare atacant african care a avut Europa la picioare în anii săi de glorie.

Galatasaray s-a înţeles cu fostul jucător al lui Chelsea, ivorianul Didier Drogba, care a ajuns la un acord cu başcanii turci pentru un contract pe un an şi jumătate. Transferat de la Chelsea în China, la Shanghai Shenhua pentru un salariu de 1.2 milioane de dolari pe an, Drogba nu s-a înţeles cu oficialii chinezi din cauza unor restanţe salariale şi a decis să revină în Europa.

Prima echipă care s-a mişcat rapid a fost Galatasaray, echipă care îl va avea pe ivorian în echipă după Cupa Africii pe Naţiuni. Drogba a mai fost curtat de Juventus şi AC Milan, dar a ales Galata, acolo unde va juca împreună cu olandezul Wesley Sneijder.

Galasaray a câştigat primul derby din 2013

Echipa antrenată de Fatih Terim a câştigat derby-ul cu Beşiktaş Istanbul, scor 2-1 şi s-a distanţat în fruntea clasamentului din Turcia. În această partidă a debutat şi Sneijder, care a fost aruncat în teren în repriza a doua, la scorul de 2-1 pentru Galata.

Pe locurile doi în Turcia se află Fenerbahce şi Beşiktaş, la cinci puncte distanţă de Galatasaray, care a acumulat 36 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite